USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Dergi

08 Kasım 2019 18:49

"Ürünlerimizin yüzde 60'ını ihraç ediyoruz"

"Grubumuzun ana ihracat pazarını başta Almanya, Fransa, İngiltere olmak üzere Batı Avrupa ülkeleri oluşturuyor. Şirketlerimizin toplam ihracatı üçüncü ülke ihracatlarımız hariç 2.5 milyar dolar seviyesinde"

"Ürünlerimizin yüzde 60'ını ihraç ediyoruz"

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı "Kibar Dış Ticaret, TİM’İN düzenlediği ‘İhracatın Şampiyonları’ ödül töreninde; 2018 yılında ortaya koyduğu ihracat performansıyla ‘İlk 1000 İhracatçı Firma’ listesinde Türkiye genelinde 4’üncü, “Demir ve Demir Dışı Metaller” kategorisinde de sektör birincisi oldu. Ayrıca ihracattaki başarılarıyla da İDDMİB tarafından düzenlenen İhracatın Metalik Yıldızları 2018’de ‘Alüminyum Mal Grupları’ kategorisinde ödüle layık görülmüştü. İstanbul Sanayi Odası’nın Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2018 araştırmasında, Kibar Holding grup şirketlerinden Hyundai Assan 10’uncu, Assan Alüminyum 32’nci, Posco Assan 74’üncü ve Assan Hanil de 196’ncı sırada yer aldı.

PAZAR YELPAZESİ GENİŞLİYOR

Kibar Holding olarak alüminyumdan otomotive, gıdadan ambalaja kadar çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 22 şirketimizle Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından biri konumundayız. İhracat odaklı bir grubuz ve dünyanın dört bir yanına ihracat yapıyoruz. Üretimlerimizin yüzde 60’ını ihraç ediyoruz.

Kibar Holding olarak ihracat odaklı bir grubuz ve tüm grup şirketlerimizle dünyanın dört bir yanına ihracat yapıyoruz. Grubumuzun ana pazarını başta Almanya, Fransa, İngiltere olmak üzere Batı Avrupa oluşturuyor. Gelecek dönemde mevcut pazarlarımızı korurken, başka pazarlarda da genişlemeyi planlıyoruz. Bu kapsamda Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Amerika kıtası ve Uzak Doğu gibi yeni pazarlara odaklanacağız. Yurt dışında yaptığımız başarılı çalışmalar sonucu pazar yelpazemizi sürekli çeşitlendiriyoruz." dedi

EN ÇOK OKUNANLAR