USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Dergi

04 Şubat 2019 13:28

2019, TP'nin markaya yatırım yaptığı yıl olacak

Temelleri devlet tarafından atılan ve 1963 yılında bu topraklarda doğan Türkiye Petrolleri’nin bu yıl 56’ncı yılı... Çalışanlar ve onların aileleri, istasyonlar, bayiler, sponsorluklar derken yaratılan bu büyük miras, 2016 yılının nisan ayında Turkuaz Petrol tarafından devralındı.

2019, TP'nin markaya yatırım yaptığı yıl olacak

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Çağdaş Demirağ ile markanın dünden bugüne en önemli kilometre taşlarını konuşmak üzere bir araya geldik.

2016'daki değişimin ardından Türkiye Petrolleri markasının vizyonu nasıl değişti?

Tesislerimiz, Türkiye geneline yayılmış 700 istasyonumuz, istasyonlar dahil binlerce çalışanımız, yüz binlerce tonluk satış hacmimiz ve milyonlarca müşterimiz ile geçmişimizin ve sahip olduğumuz mirasın farkında olarak yepyeni, genç, modern ve atak bir marka inşa ediyoruz. Bu değerli markayı Nisan 2018'de, kuruluşunda emeği geçenlerden devraldık ve ülkemizin en ücra köşelerine akaryakıt götürerek, aynı zamanda istihdam yaratarak topluma hizmet anlayışıyla yayıldık. 56 yılın vermiş olduğu güç, deneyim ve elbette enerjiyle topluma hizmet etmeyi önceliklerimiz arasında tutmaya devam edeceğiz. Hayata geçirdiğimiz pek çok proje ile hedefimiz, istasyonlarımızı günümüz müşteri beklentilerini karşılamaya yönelik altyapı ve servis çeşitliliğine sahip çekim noktaları haline dönüştürmek. 

PLATİN'İN ŞUBAT SAYISINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR