Türkiye ve Macaristan arasında savunma sanayisinde iş birliği
9 Aralık - Ekonomi
SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER
1934'ün eşitlik vaadi, 2025'te tutulabiliyor mu?
Toplumsal cinsiyet eşitsizliğine yol açan etken ve önyargılarla mücadelede erkekleri çözümün bir parçası olarak sürece dahil etmeyi amaçlayan Yanındayız Derneği tarafından düzenlenen #kadınerkekeşittirnokta Konferansı, 4 Aralık tarihinde İş Kuleleri Salonu'nda gerçekleşti. Yanındayız Derneği, altıncı kez gerçekleştirdiği etkinlikte, 5 Aralık 1934'ün mirasını bugünün gerçekliğiyle yüzleştirdi.
Alarko'dan tarımda kadın girişimcilere hibe desteği
Alarko Holding tarafından, Habitat Derneği iş birliğiyle yürütülen Girişim Öncüleri programında bu yıl Topluluk Şirketlerinin de katılımıyla daha çok kadına ulaşılması hedefleniyor.
Greentech ile sürdürülebilir ve rekabetçi gelecek
Temiz teknoloji, üretim performansını ve verimliliğini artırırken aynı zamanda her türlü olumsuz çevresel etkiyi azaltan çözümleri kapsıyor. İklim teknolojisi ise özellikle insan kaynaklı iklim değişikliğiyle ilişkili sorunları ele alıyor.
Ciro endeksinde yüzde 35'lik artış
Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 35,4 oranında artış gösterdi.