USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Dergi

06 Mart 2017 16:39

İki dergi ve muhteşem bir geceyle

Şubat ayı platin için çok özel bir ay oldu. İki dergi ve muhteşem bir geceyle bu ayı noktalıyoruz…

İki dergi ve muhteşem bir geceyle

 

Oya Yalıman / [email protected]

 

Türk Telekom’un ana sponsorluğunda, DEİK ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’nın katkılarıyla 24 Şubat Cuma günü Four Seasons İstanbul’da gerçekleşen Platin Global 100 ödülleri gecesinde iş dünyasından değerli katılımcılar eşliğinde Türkiye’nin en başarılı şirketleri ödüllendirildi. Uluslararası bağımsız araştırma şirketi IPSOS ile yaptığımız iş birliği sonucunda yayınlanan endeksin iş dünyası için bir referans kaynağına dönüşmesini diliyoruz. Platin Global 100 özel sayımızda metodolojiye ve endekse giren şirketlerin nasıl fark yarattıklarına dair özel röportajları okuyabilirsiniz.

 

Platin mart sayısı ise yine pek çok yenilikçi yaklaşım içeren haberler ve röportajlarla dopdolu… Kapak konuklarımız Türk Telekom’un tepe yönetim ekibi oldu. Tüketicilerin hızla gelişen ihtiyaçları göz önüne alındığında inovasyonun artık hem şirketlerin kendi araştırma geliştirme faaliyetlerinden hem de şirket dışındaki fikirleri desteklemesinden geldiğini gözlemleniyoruz. Bu doğrultuda Türk Telekom CEO’su Paul Doany, “Türk Telekom olarak teknoloji birimimiz, Argela, İnnova ve Sebit gibi iştiraklerimiz sayesinde Inhouse Inovasyona yatırım yapıp çalışırken; pilot programı ile yaratıcı fikirlere ulaşıp destekliyor ve küçük şirketlerin esneklikleri sayesinde inovasyon yaratmayı hedefliyoruz” diyor.  Doany, tüm bu gelişmelerin yarattığı farkındalıkla beraber müşterilerine sundukları hizmetleri zenginleştirmeye yönelik teknolojilerde, öncülüğü üstlenmeyi kendilerine bir misyon edindiklerinin altını çiziyor. Türk Telekom’un büyüme stratejileri tepe yönetim ekibinin açıklamalarıyla ilk kez Platin’de…

 

12 Ocak’ta düzenlenen 47’nci Genel Kurul Toplantısı’nın ardından TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seçilen Erol Bilecik, 2017-2018 dönemi boyunca yatırım ortamının iyileştirilmesi, hukuk devleti, AB ve Gümrük Birliği süreci, dijital dönüşüm, sanayi 4.0, eğitim ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceklerini belirtiyor. 2017’de yapısal iktisadi reformların da öncelikleri arasında olacağını dile getiren Bilecik, “Ekonomik temellerimizin daha da sağlam olması için, makro istikrarı sağlayacak koşulların oluşturulması ve yatırım ortamını iyileştirici her türlü çalışmanın içinde olacağız” diyor. TÜSİAD’ın yeni yol haritası platin mart sayısının en önemli röportajları arasında yer alıyor.

 

Nisan sayısında buluşmak üzere,

EN ÇOK OKUNANLAR