USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji

09 Temmuz 2018 14:49

Şimdi Trend Djital İş Yeri

Web ve mobil platformlarda yazılım geliştiren teknoloji şirketi Simternet tarafından hazırlanan yeni nesil iletişim platformu Knowizz, kurumlar için mükemmel bir iletişim ve inovasyon platformu oluşturmayı hedefliyor.

Şimdi Trend Djital İş Yeri

Duygu Sayıner / [email protected]

ABD’li filozof ve teorisyen Buckminister Fuller’ın yaptığı bir araştırmaya göre, bilginin kendini ikiye katlaması süreci 100 yıllardan, günümüzde 13 ay mertebesine düştü. Ancak, bu süre 2 yıl içerisinde yapay zeka ve IoT uygulamalarının gündelik hayatımıza girmesiyle 12 saat seviyesine düşecek. Bu noktada, şirketlerin ve temel olarak şirket çalışanlarının iş yapma becerisi, müşterilerinin anlık değişecek ihtiyaçlarına çözüm üretebilmeleri ile mümkün olabilecek. Şirketinizin, doğru bir strateji ile planlanmış ‘dijital iş yeri’ henüz yoksa, önümüzdeki 2 yıl içinde şirketinizi bekleyen çok ciddi bir tehdit ile karşı karşıyasınız demektir...

HER 15 GÜNDE BİR YENİLENİYOR

Dijital iş yeri aslında dijital dönüşümün bir ürünü... Simternet’in Knowizz adlı dijital iş yeri platformu da, şirketleri dijital dönüşüm stratejileri doğrultusunda büyüterek Bilgi Çağı’na uyum sağlayacakları teknolojik bir altyapı ve hazır çözümler sunuyor. Simternet Kurucusu ve CEO’su Ataol Ay, Knowizz’in hangi fikirle ortaya çıktığı konusunda şu açıklamaları yapıyor: “Günümüzün çalışma koşullarında yüksek iş gücü ve çalışan katılımını teşvik etmek kurumların en büyük hedefleri arasında. Çalışanların yüksek katılımı, zengin bir şirket kültürü oluşturmaya ve çalışanların daha başarılı olmasına olanak sağlıyor. Özellikle yöneticilerin, ekiplerini teşvik etmesi, onların üretim performanslarının başarısını vurgulaması ve gerçek zamanlı bildirim vermesi iş gücü katılımını büyük oranda artırıyor.

Güçlü ve iyi tasarlanmış bir dijital iş yeri, çalışanların iletişimini en üst düzeye çıkarıyor. Bu da başarı, verimlilik, zamandan ve maliyetlerden tasarruf, bağlılık, motivasyon ve çalışma ortamına mutluluk getiriyor. Çünkü, dijital iş yeri sayesinde çalışanların istediklerini bir ofis ortamında gerçekleştirmektense sanal ortamda gerçekleştirmek çok daha kolay, hızlı ve daha az maliyetli. Biz Simternet olarak, kurumların talepleri doğrultusunda onlara özel dijital paket çözümler sunuyoruz. Knowizz de böyle doğdu. Bugünkü Knowizz Dijital İşYeri Platformu fikrini 18 ay önce ortaya attık. Ancak, ürün geliştirmesi hiçbir zaman bitmez. Knowizz’i ihtiyaçlar doğrultusunda her 15 günde bir yeni özellikler ile zenginleştiriyoruz.”

Haberin Devamı Platin Dergisi’nde…

EN ÇOK OKUNANLAR