USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji

04 Ağustos 2017 17:03

LG'ye tam not!

LG TwinWash Türkiye’de satışa sunuldu. Yoğun ilgi ile karşılanan ürün tüketiciden tam not aldı.

LG'ye tam not!

Aynı anda 2 farklı yıkama sloganı ile duyurulan LG TwinWash  6 Motion DD, TurboWash 2.0, Durdur & Çamaşır Ekle, Buhar, Inverter DD gibi üstün özelliklere sahip. Ancak SmartThinQ özelliği bir başka! LG TwinWash SmartThinQ özelliği, çamaşır makinesine akıllı teknoloji yeteneği kazandıran farklı bir özellik. Yıkamayı dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden yönetmenize ve izlemenize imkan veriyor. Bu özellik ile sahip olduğunuz çamaşır makinesi sınıfının en üst düzeyine ulaşmış oluyorsunuz.
 
Günlük koşturmaca içinde akşamdan çamaşırlarınızı hazırlayıp, işe gittiğiniz zaman akıllı telefonunuza yüklediğiniz uygulama ile kolaylıkla LG TwinWash çamaşır makinenize komut verebilirsiniz. İstediğiniz programı seçebilir ve hem çamaşırlarınızı yıkayabilir hem de kurutabilirsiniz. Bunu yaparken uygulama üzerinden makinenizin enerji tüketimini bile takip edebilirsiniz.
 
SmartThinQ özelliği ile makinenizde bulunmayan programları LG TwinWash makinenize akıllı telefonunuz vasıtasıyla indirip kullanabilirsiniz!
Detaylı bilgi için - http://www.lg.com/tr/camasir-makinesi/lg-FH0C9CDHK7-F70E1UDNK1 TWINWash ile aynı anda 2 farklı çamaşır makinesi bir arada. Özellikle büyük aileler ya da çamaşırlarını diğer aile bireylerinin çamaşırları e ile karıştırmak istemeyenler için dizayn edilen TWINWash diğer rakiplerine hiç benzemiyor.
 
LG TWINWash aslında 2 farklı çamaşır makinesinin birleşiminden oluşuyor. Üstte yer alan makine 17 kg yıkama ve 10 kg kurutma kapasitesine sahip. Altta yer alan ve mini makine olarak adlandırılan çamaşır makinesi ise 3.5 kg yıkama kapasitesine sahip. Aslında genel olarak baktığımız zaman TwinWash 20.5 kg’lık kapasite ile Türkiye’nin ev tipi kategorisinde en büyük yıkama kapasitesine sahip çamaşır makinesi.
 

EN ÇOK OKUNANLAR