USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji

27 Eylül 2016 11:24

Android'e veda etmeye hazırlanın!

Google'ın 8. yılını dolduran işletim sistemi Android'e bu yıl elveda diyebiliriz.

Android'e veda etmeye hazırlanın!

 

Bildiğiniz gibi 4 Ekim'de özel bir etkinlik yapacak. Bu etkinlik sırasında önemli duyuruların gelmesi bekleniyor. İki yeni Nexus telefonun bizlerle olacağını biliyoruz ama daha fazlası da yolda olabilir. Özellikle Android tarafında çok büyük sürprizlerle karşılaşabiliriz.
 

 

Google'ın yeni bir işletim sistemi üzerinde çalıştığı uzun süredir konuşuluyordu ama elimizde hiç kanıt yoktu. Önce, bir görselle Andromeda isimli bu işletim sisteminin test sonuçları sızmıştı. Android ve Chrome Hybrid modeli olacak bu yeni sistemin şimdilik kod adı Andromeda olarak biliniyor. Duyuru zamanı Google çok farklı bir isimle karşımıza çıkabilir.

 

 

Bunun dışında, ikinci büyük kanıta Hiroshi Lockheimer'ın kişisel Twitter hesabından attığı bir gönderiyle ulaştık. Android'in 8. yılını doldurduğunu ve artık yenilik zamanın geldiğini belirten Hiroshi Lockheimer, yeni sistemin adeta habercisi oldu.

 

Nexus 9 üzerinde yapılan testler ve Android'in patronu Hiroshi Lockheimer'ın ifadesi 4 Ekim'de yapılacak duyurularla netlik kazanacak. Biz yine de Android ismine yavaştan elveda demeye hazırlanalım.

EN ÇOK OKUNANLAR