USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Spor

14 Eylül 2021 14:44
Umut Çelik

Alpine F1 Takımı İstanbul'da heyecanlı bir macera için hazır

Bu yıl Türkiye bir kez daha Formula 1 Grand Prix'ye ev sahipliği yapacak. Etkinlik 8-10 Ekim tarihlerinde Intercity Istanbul Park'ta gerçekleşecek.

Alpine F1 Takımı İstanbul'da heyecanlı bir macera için hazır

Yarışta Renault Alpine F1 Takımında Fernando Alonso ve Esteban Ocon yer alırken MAPFRE de 5,338 km uzunluktaki pistte atılacak 58 turda takıma Resmi Sponsorlardan biri olarak destek verecek.

Alpine F1 Takımının aracı olan A521; kırmızı, beyaz ve mavi renkleri ve burun kısmında ve kokpitin yan taraflarındaki MAPFRE logosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. MAPFRE logosu aynı zamanda sürücülerin yarış giysilerinde ve kasklarında da yer alıyor. İki yıllık bir aradan sonra Renault Alpine F1 Takımı ile Formula 1'e geri dönen Alonso, İstanbul'da da adından övgüyle söz ettirmek için mücadele edecek.

İzleyenleri koltuklarına yapıştıracak bir yarış olacak

MAPFRE Türkiye CEO'su Stefan Jensen, iki kez Formula 1 Dünya Şampiyonu olan Fernando Alonso'nun pistlere geri dönüşü ile Ocak 2020'de takıma katılan ve yakın dönemde Macaristan Grand Prix'sini kazanarak adından söz ettiren Esteban Ocon'un yeteneği göz önüne alındığında İstanbul'daki yarışın heyecan dolu olacağını söyleyerek heyecanını şu sözlerle dile getiriyor: "2020 Türkiye Grand Prix'sinin başarısı sonrasında F1'in ülkemize geri dönüyor olması bize gurur veriyor. Gerçekten çok heyecanlı bir yarış olacak. Dünya genelinde 34 binden fazla çalışanından ve yaygın r iş ortakları ağından aldığı güçle MAPFRE, bu önemli etkinlikte rol almaktan ve desteğini vermekten memnuniyet duyuyor. MAPFRE Ailesi olarak öncelikli dileğimiz desteklediğimiz Alpine F1 Takımının Formula 1 Dünya Şampiyonasında başarıya ulaşmasını görmek. Ben de yarışı izleyeceğim ve pilotlarımız Alonso ve Ocon için tezahürat yapacağım. Takıma başarılar diliyorum".

EN ÇOK OKUNANLAR