USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sosyal Fayda

04 Ekim 2021 11:46
Umut Çelik

Marshall'dan yangında hasar gören yaşam alanlarına destek

Marshall, yaz aylarında ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşanan orman yangınlarının yaşam alanlarında yarattığı tahribatın giderilmesi amacıyla başlatılan yeniden yapılanma çalışmalarına boya temin ederek destek oluyor

Marshall'dan yangında hasar gören yaşam alanlarına destek

Marshall, Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan "Bir Destek Bir Yuva" projesine boya gönderimi sağladı ve ihtiyaç durumunda da gönderimi sürdüreceğini açıkladı.

Marshall Pazarlama Müdürü Pınar Adabağ, yangın anındaki yardımlar kadar sonrasındaki yapılanma çalışmalarına katkı sağlamanın çok gerekli ve önemli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi; "Yangınların verdiği zarar hepimizi çok üzdü ve derinden etkiledi. Marshall olarak yeniden yapılanma çalışmalarına katkıda bulunmayı görev biliyoruz. Bunu hem kurumsal anlamda ülkemize karşı sosyal sorumluluğumuz olarak görüyoruz, hem de Marshall çalışanları olarak bireysel anlamda çok önemsiyoruz. Bu çerçevede yangından etkilenen bölgelerdeki yeniden yapılanma çalışmalarına katkı sağlamak üzere Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan "Bir Destek Bir Yuva" projesine boya gönderimleri ve uygulaması ile biz de bir katkıda bulunduk. Bu proje, orman yangınlarında kısmen hasar gören evler; sera, çiftlik, ahır gibi üretim alanlarını; okul, sanat merkezi gibi ortak kullanım yerlerini onararak yeniden hayata geçirebilmeyi, geçim kaynaklarını, hayvanlarını, birikimlerini, kovanlarını, tarım araçlarını ve daha bir çoğunu kaybeden vatandaşlarımıza destek olmayı hedefliyor. Böylesine önemli bir projede yer almaktan mutluluk duyuyor, görevimizi yerine getirebilmenin huzurunu yaşıyoruz. Her kurumu imkanları dahilinde yangından zarar gören bölgelerdeki yapılanma çalışmalarına katkıda bulunmaya davet ediyoruz."

EN ÇOK OKUNANLAR