USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

22 Mayıs 2017 16:02

“Bizi en çok başarı motive ediyor”

Yüzlerce kişiyi istihdam eden İnanlar'ın sadece satış-pazarlama ve kurumsal iletişim departmanlarında toplamda 26 çalışana sahip olduklarını söyleyen İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, ekibine her zaman “kendinize inanın, büyük düşünün, hayal kurun, peşinden gidin ve tarih yazan olun” tavsiyesinde bulunuyor

“Bizi en çok başarı motive ediyor”

1965 yılında İstanbul-Laleli’de İnan İnşaat adıyla bir aile şirketi olarak kurulan İnanlar, 52 yılda 220’nin üzerinde projeyi tasarlayıp hayata geçirdi. 3'ü satış sonrası finans bölümünde, 7'si ise satış sonrası teknik hizmetlerde olmak üzere satış-pazarlama ve kurumsal iletişim departmanlarında toplam 26 çalışana sahip olduklarını söyleyen İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, çalışanlarını seçerken hangi kriterleri göz önünde bulundurduklarıyla ilgili şu açıklamaları yapıyor: “İnanlar ailesinde yer almak isteyen adayları, öncelikle İK departmanımızın uyguladığı dereceli testlere tabi tutuyor, tercihlerimizi başarılı adaylar arasından yapıyoruz. İşe başlangıç sonrasında ise tüm çalışanlarımıza yılın 12 ayı boyunca İnanlar Akademi’de eğitimler veriyor, sınavlar yapıyoruz. İnanlar olarak 52 yılda verdiğimiz tüm sözleri tutarak, Türkiye’de eşine az rastlanır bir güven inşa ettik. Geçmişimizin bu değerli mirası, bugün İnanlar ailesinin tüm çalışanlarına emanettir. Bizi temsil edecek herkesi dikkatle seçmek, bizim bu köklü geçmişe bir borcumuzdur. Bu yüzden İnanlar ailesinin yüzü olan bu departmanlardaki çalışanlarımızın; değerlerimizi temsil edecek şekilde dürüst bir kişiliğe, modern bir eğitime ve mutlaka güleryüze sahip olmaları gerekiyor. Bunlar bizim için satış becerilerinden çok daha önemli kriterler...”

 

“SATIŞ SONRASI HİZMETLERDE FARK YARATIYORUZ”

“Yaşam alanlarımızı hazırlarken, tüketicilerimizin istek ve beklentilerini doğru şekilde anlama ve sektördeki trendleri en iyi şekilde araştırma prensibimiz, İnanlar’ı farklılaştıran en önemli etkenlerden” diyen Serdar İnan, ekibiyle rekabet ortamında nasıl fark yarattıklarını şu şekilde anlatıyor: “Biz, sektöre ve trendlere yön verebilmek adına değişimi her zaman en iyi şekilde izleyerek ona ayak uydurmayı yapımızın doğası haline getirdik. Yaşam alanlarımızın projelendirilmesinden satışına kadar tüm aşamalar bu anlayış ile şekilleniyor. Sektörde farkımızı gösterdiğimiz bir başka konu da satış sonrası hizmetlerimiz. Projelerimizde tüm maliklerimizin bizden satın alımı gerçekleştirdikleri andan itibaren yaşam kalitelerinin takibi ve gayrimenkullerinin yatırımlarının değerini korumak amacıyla geniş kapsamlı satış sonrası hizmetleri sunuyoruz. Tüm projelerimizde, profesyonel yönetim hizmeti sunan şirketlerle henüz yaşam başlamadan önce anlaşıyor, sonrasında bu yönetimleri de düzenli olarak denetlemeyi sürdürüyoruz.”

 

“İnanlar olarak 52 yılda verdiğimiz tüm sözleri tutarak, Türkiye’de eşine az rastlanır bir güven inşa ettik. Geçmişimizin bu değerli mirası, bugün inanlar ailesinin tüm çalışanlarına emanettir. Bizi temsil edecek herkesi dikkatle seçmek, bizim bu köklü geçmişe bir borcumuzdur”

 

“2016 BAŞARILARIMIZIN MOTİVASYONU 2017 İÇİN İTİCİ GÜCÜMÜZ...”


Ekibine verdiği en önemli tavsiyenin “Kendinize inanın, büyük düşünün, hayal kurun, peşinden gidin ve tarih yazan olun” cümlesi olduğunu söyleyen Serdar İnan, çalışanlarından beklediği performansı almak için onları nasıl motive ettiğini şu şekilde anlatıyor: “İnanlar ailesi olarak bizi en çok motive eden şey, başarı. Kazandığımız tüm başarıların gururunu ve mutluluğunu çalışanlarımızla paylaşıyoruz, bu da onları doğal olarak motive ediyor. 2016 yılında kazandığımız ödüller, tamamladığımız projeler ve ciro başarılarının verdiği büyük motivasyon, 2017 hedeflerimize ulaşmak için en büyük itici güç…”

EN ÇOK OKUNANLAR