USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

10 Mayıs 2016 12:23

Turkcell'in anneleri 'mobil' çalışacak

Turkcell, bünyesinde istihdam ettiği yeni anneler için 'mobil çalışma' programını hayata geçirdi. Buna göre, Turkcell'de çalışan yeni anneler saat 10:00-15:00 arası ofiste, geri kalan mesai saatlerinde ise istedikleri yerden işlerini sürdürebilecekler.

Turkcell'in anneleri 'mobil' çalışacak

Turkcell, anne olan çalışanlarının çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmesini sağlayacak yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Buna göre, Turkcell'de çalışan yeni anne olmuş çalışanlar saat 10:00-15:00 arası ofiste geri kalan zamanlar istediği yerden işini sürdürecekler. Bu yeni programla annelere mobil çalışma imkanı sunmayı amaçladıklarını belirten Turkcell İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Seyfettin Sağlam, yeni uygulamadan çalışanların bebekleri 16 aylık olana kadar faydalanabildiğine dikkat çekti.  

Verimlilik en üst seviyede

Sağlam, şöyle devam etti: "Tüm ekiplerimiz kendi içlerinde anlık mesajlaşma uygulamamız BİP ile hem yazılı hem sesli hem de görüntülü olarak çok hızlı bir biçimde haberleşebiliyor. E-postalara ulaşmak artık hiç olmadığı kadar hızlı. Tüm bu artılar bir araya geldiğinde verimliliği en üst seviyeye çıkarmak çok kolay" dedi. 


Amacımız modeli genişletmek

Projede ilk adımı yeni anne olan çalışanlarıyla attıklarını belirten Sağlam, “Mobil çalışma konusunda hem hayalimiz hem de hedefimiz büyük. Amacımız bu modeli daha da genişleterek çalışma standartlarını ve kültürünü yeniden tanımlamak.  Bu sayede hem verimliliği artırmak hem de çalışanlarımızın iş-özel yaşam dengesini korumak” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR