USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

04 Temmuz 2017 09:34

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu

Hayata geçirdiği nitelikli projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan Tahincioğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) iş birliği ile Avrupa’nın en iyi ligleri arasında yer alan Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsoru oldu

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu

 

Bu önemli iş birliğinin imza töreninde konuşan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Bu iş birliği ile Tahincioğlu olarak tarihi bir gün yaşıyoruz. Gelişmiş ülkelerin uzun vadeli sportif politikaları olduğunu ve bu anlamda önemli başarılar sağladıklarını biliyoruz. Türkiye de sporun birçok branşında başarılara imza atıyor. Basketbolda da Avrupa’nın zirvesine ulaşan bu başarı, göğsümüzü kabartıyor. Biz de bunu desteklemek ve hep birlikte daha da yukarı taşımak amacıyla bugüne kadar, kültür sanat ve eğitim başta olmak üzere pek çok projeye verdiğimiz desteği, Türkiye Basketbol Federasyonu ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle spora taşıyoruz. Bugüne kadar en iyi projelerin içinde, hayaller arkasında da Tahincioğlu oldu. Bundan sonra da basketbolun hayallerinin arkasında Tahincioğlu olacak. İş birliğimizin basketbol camiası ve şirketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yer alan tüm kulüplerimize ve oyuncularımıza başarılar diliyorum” dedi. Türkiye’nin bir yandan müthiş bir gelişim gösterirken, bir yandan da toplumsal ihtiyaçlarının her geçen gün çığ gibi büyüdüğüne dikkat çeken Özcan Tahincioğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Gelişmiş ülkelerin uzun vadeli spor politikaları olduğunu ve bu anlamda önemli başarılar sağladıklarını görüyoruz. Ülkemizin uzun vadeli hedefleri çerçevesinde, global arenada da sportif başarılarımıza katkıda bulunmayı sürdürmemiz gerektiğine yürekten inanıyoruz. Bu kapsamda güçlü markaların spora ve sporcuya verecekleri sponsorluk destekleri de büyük önem taşıyor. Tahincioğlu olarak, biz de toplumun geleceğini ilgilendiren, toplumun bütününe umut ve moral verecek hatta model oluşturacak projeler üzerine odaklanıyoruz.” Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ise; “Türk basketbolu geldiği noktada devlet desteğinin yanı sıra ciddi oranda özel sektörle iş birliği yapıyor. Liglerimiz dünyanın sayılı, Avrupa’nın ise en iyi ligleri arasında. Tahincioğlu’na Türk basketbolunun gelişimine yönelik Basketbol Süper Ligi isim sponsoru olarak yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Özcan Tahincioğlu: “İş birliğimizin basketbol camiası ve şirketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yer alan tüm kulüplerimize ve oyuncularımıza başarılar diliyorum”

 

TAHİNCİOĞLU DESTEĞİ BASKETBOLA TAŞIYOR

Toplumsal yaşamın gelişimine öncülük yapmak sorumluluğuyla bugüne kadar birçok projeye destek verdiklerini belirten Tahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım ise şu bilgileri verdi: “Bugün bu desteği spor alanına taşıyarak ülkemiz ve şirketimiz adına çok önemli bir iş birliğine imza atmanın gururunu yaşıyoruz. İş birliğinin hayata geçirilmesinde bizlere önemli açılımlar sağlayan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu başta olmak üzere tüm federasyon çalışanlarına sonsuz teşekkürler ediyorum. Avrupa’nın en iyi basketbol ligi, artık Tahincioğlu imzası taşıyacak. Bu kıymetli iş birliğinin tüm taraflara hayırlı olmasını diliyorum."

EN ÇOK OKUNANLAR