USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

02 Ağustos 2017 15:45

Sürdürülebilirlik, inovasyon ve yenilikçi iş modellerine yatırım yapılıyor

Türk sigorta sektöründe ilk sürdürülebilirlik modelini uygulayan şirket olarak öne çıkan Allianz Türkiye, bu model kapsamında hem yenilikçi iş modellerini destekliyor hem de girişimcilik dünyası ile dinamik bir iletişim kuruyor. Allianz Türkiye bünyesinde 2017 başında kurulan inovasyon ofisi ise ürün, hizmet, süreç ve iş modellerini inovatif bir bakış açısıyla yenileyebilme fırsatı sunuyor. Kısa sürede son derece hızlı aksiyon alan inovasyon ofisi; Core Strategy, Etohum, Türkiye Girişimcilik Va

Sürdürülebilirlik, inovasyon ve yenilikçi iş modellerine yatırım yapılıyor

Bahar Akgün / [email protected]

 

Üniversite öğrencilerine yönelik bir iş fikri yarışması olan ‘TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! yarışması kapsamında bu yıl, Allianz Türkiye CEO’su Aylin Somersan Coqui’nin rehberlik ettiği ‘Physhome’ projesi birinci oldu. Fizik tedavinin her an, her yerde doğru şekilde yapılmasını sağlayan giyilebilir teknolojili mobil sağlık çözümü olan bu projenin takımı; Boğaziçi Üniversitesi’nden 3 ve İstanbul Üniversitesi’nden de 1 öğrenci olmak üzere toplamda 4 öğrenciden oluşuyor. Bu noktadan yola çıkarak, Allianz Türkiye CEO’su Aylin Somersan Coqui, İnovasyon Ofisi Strateji Direktörü Melike Demirel ve ‘TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!’ yarışmasında Physhome projesi ile birinci olan ekiple bir araya geldik.

Allianz Türkiye’yi sigorta sektöründe farklı bir konuma taşıyan sürdürülebilirlik modelinin detayları ve İnovasyon Ofisi’nin gelecek projeksiyonu Platin Dergisi'nin Ağustos ayı sayısında!

 

Keyifli Okumalar...

 

EN ÇOK OKUNANLAR