USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

01 Eylül 2017 16:56

İtalyan ruhunu kaybetmeyen marka Divarese

Ayakkabı denince akla ilk olarak İtalyan stili gelir; yalın, şık ve kaliteli… 1980’li yıllardan bu yana Türkiye’de bulunan Divarese, İtalyan ruhu ile kalitesinden ödün vermiyor. Bugünlerde değişim rüzgarını arkasına alan marka, mağazacılıktan ürün içeriğine çehresini yeniliyor. Divarese Genel Müdür Yardımcısı Özlem İkiışık Barutçu, bu değişimi anlatırken markanın iş birlikleri ve hedeflerine de değiniyor

İtalyan ruhunu kaybetmeyen marka Divarese

Dalida Özatay Erus / [email protected]

 

İtalya’nın Varese kentinde 1870 yılında Santino Trolli ve oğlu Luigi Trolli tarafından temelleri atılan Divarese, geçmişten bugüne pek çok ilke imza atıyor. 19'uncu yüzyıla kadar ayakkabı üretimi kişiye özel ve siparişle yapılırken baba-oğlun ithal ettiği ayakkabı dikim makinesi ile dünyada ilk kez ayakkabıda seri üretim yapılıyor. Yıllar içinde gelişen marka, daha sonra Benetton Group bünyesine dahil oluyor. Türk pazarına ise 1980’li yıllardan itibaren Cem Boyner’in kurucusu olduğu A&Y Marka ile giriş yapıyor. İtalyan stili ile her zaman dikkat çeken Divarese, bugünlerde mağazaların konseptinden ürüne kadar uzanan bir değişim yaşıyor.

Divarese Genel Müdür Yardımcısı Özlem İkiışık Barutçu'nun yönettiği bu proje hakkında merak edilenleri Platin'in eylül ayı sayısında bulabilirsiniz.

 

Keyifli Okumalar...

EN ÇOK OKUNANLAR