USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

04 Temmuz 2017 11:59

İnanlar modern yaşam alanları sunuyor

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, konforun ön plana çıktığı, şıklık ve fonksiyonellik arasında ideal dengeyi kuran, merkezine tüm ihtiyaç ve beklentileriyle insanı alan modern yaşam alanlarının, projelerindeki lüks yaşam standartlarını tanımladığını söylüyor

İnanlar modern yaşam alanları sunuyor

 

Lüks konut projeleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

İnanlar olarak ürettiğimiz her projede lüks yaşam standartlarını bir arada sunuyoruz. 3. havalimanı ve 3. köprü gibi mega projelerle değeri her geçen gün artan Zekeriyaköy’de inşaatını ve satışını tamamladığımız Terrace Bahçe, Terrace Doğa ve satışları devam eden Terrace Plus, Terrace Vadi ve Terrace Hayat projelerimizle lüks yaşam alanları sunuyoruz. 2017 yılında yepyeni projelerde yine kalitesi ve konforuyla lüksü hissettiren yaşam alanları planlıyoruz. Planlı gelişimiyle son yıllarda İstanbul’un en çok kazandıran semtlerinden Beylikdüzü’nde, E-5’in ikonu olmaya hazırlanan 149 konut ve 44 ticari alandan oluşan Terrace Lotus projemiz, iş ve sanayi dünyası için stratejik noktaların yanı sıra ulaşım akslarına yakın konumu ile büyük kolaylık ve yatırım potansiyeli sunuyor. Terrace Koru ise yapılan bir araştırmada, İstanbul’un en çok değer kazanan bölgelerinden biri olarak açıklanan Çekmeköy-Taşdelen’de, 3. köprü bağlantı yoluna, seçkin üniversite ve özel okullara, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın bir konumda yer alıyor. 154 konuttan oluşan projede teslimler 2017’nin 2’nci yarısında başlayacak. İstanbul’un en prestijli caddesi olan Bağdat Caddesi’nde; 2 tane yapımı tamamlanan, 1 tane yapımı devam eden lüks projemizde de teslimleri yıl içinde tamamlamış olacağız.

 

Projelerinizdeki sosyal olanaklar neler olacak?

Konforun ön plana çıktığı, şıklık ve fonksiyonellik arasında ideal dengeyi kuran, merkezine tüm ihtiyaç ve beklentileriyle insanı alan modern yaşam alanları, projelerimizdeki lüks yaşam standartlarımızı tanımlıyor. Bu anlayışla hayata geçirdiğimiz projelerimizde daha sağlıklı bir yaşam için spor salonlarından açık-kapalı havuzlara kadar geniş çeşitlilikte spor alanları sunuyoruz. Zengin bir sosyal alan için proje sakinlerimizin bir araya gelebileceği, konuklarını ağırlayabileceği seçkin mekanlar oluşturuyoruz. Daha sağlıklı bir yaşam için projelerimizden yeşili eksik etmiyoruz. İster Zekeriyaköy gibi doğal bir konumda, ister Terrace Feri gibi şehrin merkezinde bir proje olsun, doğayı mutlaka yaşamın içine katmaya özen gösteriyoruz. Yeni projelerimizi de bu anlayışla şekillendirdik ve mimari yapıları el verdiği ölçüde geniş sosyal alanlara sahip olacak şekilde tasarladık. 

 

“Zekeriyaköy bölgesinde, ön hazırlıkları hızla tamamlanan 2 yeni proje; Terrace Zen ve Terrace Elis ile lüks projeler üretmeye devam edeceğiz. Bağdat caddesi’nde de, ön hazırlıkları hızla devam eden 1 yeni proje ile yaşam alanı alternatifleri sunacağız”

 

 

Önümüzdeki yıllarda hangi lüks konut projelerini hayata geçireceksiniz?

Son yıllarda en prestijli projelere imza attığımız ve artık uzmanı olduğumuz Zekeriyaköy bölgesinde, ön hazırlıkları hızla tamamlanan 2 yeni proje; Terrace Zen ve Terrace Elis ile lüks projeler üretmeye devam edeceğiz. Dönüşümünde aktif ve öncü bir rol aldığımız Bağdat Caddesi’nde de, ön hazırlıkları hızla devam eden 1 yeni proje ile çok sınırlı sayıda yaşam alanı alternatifleri sunuyor olacağız.

 

EN ÇOK OKUNANLAR