USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

24 Şubat 2021 18:29
Platinonline.com

Hasan Ulutürk, Tchibo Türkiye Genel Müdürü oldu

2007'den bu yana Tchibo'nun çeşitli departmanlarında yer alan ve son olarak Tchibo Türkiye Mağazalar ve Operasyon Direktörlüğü görevini yürüten Hasan Ulutürk, Tchibo Türkiye Genel Müdürü oldu.

Hasan Ulutürk, Tchibo Türkiye Genel Müdürü oldu

5 yıldır Tchibo Türkiye genel müdürlük görevini yürüten Tuba Yapıncak'ın kariyerine yurtdışında devam etme kararı alması üzerine, şirkette Mağazalar ve Operasyon Direktörü görevinde yer alan Hasan Ulutürk Genel Müdür olarak atandı.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Yönetimi bölümünü bitirdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'nde işletme yüksek lisansı yapan Hasan Ulutürk, Tchibo içerisinde birçok farklı pozisyonda görev aldı. Ulutürk; perakende sektöründe satış, iş geliştirme, lojistik, ithalat ve tedarik zinciri operasyonların yönetilmesi konularında 13 yıldan fazla süredir çalışmalarını sürdürüyor.

Tchibo ailesine okul yıllarında katıldı

Okul yıllarında Tchibo Türkiye ailesine katılan Hasan Ulutürk, mağazada başladığı kariyerine 2007'den 2011 yılına kadar Lojistik Uzmanı olarak devam etti. Ocak 2011'de Lojistik Müdürlüğü görevine getirilen Ulutürk, 2014'e kadar görevini başarıyla yerine getirdi. 2014- 2015 seneleri arasında Bölge Satış Müdürü görevini üstlenen Hasan Ulutürk, 2015- 2018 yılları arasında da Kıdemli İş Geliştirme Müdürü, 2018'den 2019'a kadar Mağazalar ve Operasyon Yöneticisi olarak Tchibo Türkiye bünyesinde yer aldı. 2019'dan bu yana da Mağazalar ve Operasyon Direktörü olarak çalışıyordu.

EN ÇOK OKUNANLAR