USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

20 Ekim 2017 17:29

Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması, Türkiye ekonomisinin can damarlarından birisi olan gayrimenkul sektörünü bir araya getiriyor. Teknoloji, finans gibi diğer sektörlerle de birleşince gayrimenkul gerçek bir dev haline geliyor. Ve şimdi bu dev sektörün tüm temsilcileri Alkaş ev sahipliğinde düzenlenen “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması” etkinliğinde bir araya geliyor.

Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor

Alkaş tarafından, Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik sayesinde gayrimenkul sektörünün tamamı bir araya gelecek.

RE360 GAYRİMENKULÜN BÜYÜK BULUŞMASI

İki gün sürecek olan RE360’ta 16 ana oturum düzenlenecek. Gayrimenkul yatırımcısı ve geliştiricisinden inşaat firmasına, mimarlardan tedarikçiye, gayrimenkul fonları ve bankalara, kamu kuruluşlarından danışman ve bilişim teknolojicilerine kadar bin kişiyi bir araya getirecek platformun yankı yaratacak oturumları kadar sektöre yön veren firmaların üst düzey yöneticileriyle hızlı iş bağlantılarını sağlayacak bire bir toplantıları ve araştırma sonuçlarıyla da büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. “Sinerjik 1 dakika” adı verilen aktivite ise bu toplantılar arasında en ilgi çekeceği olacağa benziyor. Bu etkinlik ile gayrimenkul sektörünün üst düzey yöneticileri ile sektör tedarikçileri, ürün ve hizmet sağlayıcıları bir araya gelerek tanışma fırsatı yakalayacak.

AVİ ALKAŞ: TEMELLERİ SAĞLAM BİR GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması, adına yakışır bir şekilde hem ana hem de alt sektörü aynı çatı altına toplamakla kalmayacak bunun yanında günümüzde değişen tüketici tercih ve eğilimlerini odağa alan tüketici trendleri araştırması ile de sektöre ışık tutacak.

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, düzenledikleri RE360 Buluşması için oluşturulacak Ortak Yarar Platformu’nun yaratacağı Ortak Akıl ile ve buradan doğacak sinerjiyle gayrimenkul sektörünün hem ulusal hem de uluslararası arenadaki katma değerinin daha da artacağına inandıklarını söyledi. “RE360”ın sektörün geleceğe, tüm yapı taşları arasında sinerji kurup sürdürülebilir bir büyüme ile taşınması kadar; tüm dünyada gayrimenkul alanında bir marka olarak anılabilmesi için de önem taşıdığına sadece kendilerinin değil, tüm sektörün inandığını vurgulayan Avi Alkaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz, temelleri sağlam bir geleceği hep birlikte inşa edeceğimize inanarak bu yola çıktık. Bu yolla Türkiye’nin en önemli lokomotif ekonomik güçlerinden biri olan gayrimenkul sektörünü belki de 1 numaralı güç haline getireceğiz. Sektörün tüm yapı taşlarını bir araya getirecek bu atılımın gelecekle sektör arasında kurulmuş sağlam bir köprü olacağına inancımız tam.”

YONCA AKÖZER: BİR YILDIR İNCE İNCE ÇALIŞIYORUZ

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ise RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması için bir yılı aşkın süredir çalıştıklarını belirtirken , “Herkes ve her şey diyerek yola çıktık. Sektöre dair her şeyi kapsayacak, sektörde konuşmak, tanışmak, işbirliği yapmak için herkesi bir araya getirecek bir buluşmanın hazırlığı içindeyiz. Yaptığımız sohbetlerde sektör oyuncularının 360 derece bir anlayışla bir araya gelmek istediklerini biliyorduk. Bu ortak platformu kurgulamak ve bu büyük buluşmayı gerçekleştirmekten heyecan duyuyoruz. Bizi heyecanlandıran bu Konferans’ ta hedefimiz; gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirerek sinerji yaratmaktır. Ofis, konut, sağlık yatırımları, ulaşım ve turizm yatırımlarının yanı sıra bu sektöre ürün ve hizmet veren firmaların ve kamu katılımı ile vizyon geliştirici, sektörü yakınlaştırıcı ve daha sonra uluslararası boyuta taşıyacağımız bir konferans hedefliyoruz. Gayrimenkulde yeni finansman araçları gibi güncel ve can alıcı konular, güçlü marka yaratmak sektör oyuncularına pazarlama stratejilerini oluştururken ilham alacakları örnekler sunan vizyon oturumları, Dünyadaki hızlı değişim, bu değişimin yaşama etkilerinin ele alındığı ‘Trendler’ oturumu işinin merkezine ‘insanı anlamayı koyan’ sektör oyuncularına farklı bakış kazandıracak araştırma sunumları ile zengin bir içerik, 360 derece bakış ile gayrimenkule dair her şey ve herkesi bir araya getirecek” dedi.
RE360 5-6 Aralık tarihleri arasında Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus’ta gerçekleşecek.

EN ÇOK OKUNANLAR