USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

20 Aralık 2021 14:02
Umut Çelik

ALB Menkul Değerler, ALB Yatırım Menkul Değerler oldu

ALB Menkul Değerler, 1o. yılına büyük bir değişimle giriyor. Gelecek hedefleri, yeni aracılık ürün ve yatırım hizmetleri doğrultusunda ismini de ALB Yatırım Menkul Değerler olarak değiştiren, insan kaynaklarını yüzde 100 büyüten şirket, 50 milyon TL'ye taşıdığı ödenmiş sermayesiyle de güçlü duruşunu perçinliyor.

ALB Menkul Değerler, ALB Yatırım Menkul Değerler oldu

ALB Menkul Değerler, yoluna ALB Yatırım Menkul Değerler olarak devam edecek. Menkul değerler piyasasında gösterdiği kaliteli hizmet, güçlü öz sermaye ve müşteri memnuniyetinin üzerine katarak 1o. yılında ismini değiştiren ve hizmetlerini daha kapsayıcı bir yapıya dönüştüren şirket, yeni dönemde ürün yelpazesini de genişleterek Türkiye'de ve yurt dışındaki finansal piyasalardaki payını büyütecek.

Teknoloji yatırımlarını da hızlandıran şirket, yeni ürünlerini ve çeşitlendirdiği hizmetleri de entegre ettiği mobil uygulamasıyla anlık olarak hızlı ve güvenli yatırımın önünü açacak. Online yatırım hesabı açma süresini kısaltmak üzere çalışmalarını hızlandıran şirket ayrıca yatırımcılarına daha yakın olmak için Türkiye'nin tüm coğrafi bölgelerinde irtibat ofisi ağı oluşturacak. İnsan kaynaklarını yüzde 100 büyüten yani yapılanması doğrultusunda ilgili departmanlarını güçlendiren şirket, 2022 yılında hedefleri doğrultusunda gerçekleştireceği yatırım atılımları ve büyümesiyle de piyasada ses getirecek.

"İrtibat ofislerimizle gidilmemiş şehirlere hizmet götüreceğiz"

Bu denli bir yeniliğin içinde olmanın teknoloji ve geleceğe yaptıkları yatırımların bir parçası olarak gördüklerini söyleyen ALB Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü İbrahim Çetin, "Gelecek hedeflerimiz doğrultusunda isim yenileme sürecimizin yanı sıra ödenmiş sermayemizi 50 milyon TL'ye çıkardık. Kendini yenileyen, her geçen gün ürün portföyünü ve hizmet çeşitliliğini artıran yapımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Yatırımcılarımıza daha yakın olmak için Türkiye'de yeni bir irtibat ofisi yapılanmasına gideceğiz ve ülkemizin bütün coğrafi bölgelerinde irtibat ofisleri açacağız. İrtibat ofislerimizle gidilmemiş şehirlere hizmet götüreceğiz. İlk ofisimizi de Erzurum, Balıkesir ve Karabük'te açtık. Düzenleyeceğimiz seminer, eğitim ve konferanslarla Türkiye'nin farklı noktalarında, piyasalarla ilgilenen yatırımcılara ulaşarak ülke ekonomisi için değer yaratılmasına aracı olacağız. İrtibat ofisi yatırımlarımız, hizmet kalitemizi daha da yukarı taşırken aynı anda istihdamın da artırılmasına destek olacak."

"Önceliğimiz, yine teknoloji ve dijital dünyaya yatırım olacak"

"Bugüne kadar dijitalleşen dünyada yatırımcılarımıza en iyi ve hızlı hizmeti verebilmek için teknolojiyi en yüksek seviyede kullandık" diyen Çetin, sözlerini şöyle tamamladı: "Değişen ve dijitalleşen piyasa koşullarında yatırımcılarımıza yatırımlarını anlık takip etmeleri için geliştirdiğimiz mobil uygulamamızla çeşitlendirdiğimiz aracılık ve yatırım işlemlerimizi Android ve IOS uyumlu mobil uygulamamıza taşıdık. Güçlü altyapımız ve 10 yıllık piyasa tecrübemizi buluşturduğumuz mobil uygulamamız, zaman ve mekan sınırlarını ortadan kaldırarak yatırımcıların, anlık piyasa verilerine ulaşmalarına, hızlı ve güvenli bir şekilde yatırım yapmalarına imkan tanıyor. Geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de önceliğimiz yine teknoloji ve dijital dünyaya yatırım olacak. Devam eden dijital yatırımlarımız doğrultusunda online yatırım hesabı açma süresini kısaltarak yatırımcıların yatırımlarını değere dönüştürme sürecini kolaylaştıracağız."

EN ÇOK OKUNANLAR