USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektör

03 Ağustos 2017 16:48

Servis sağlayıcılar daha etkin olacak

Çağrı merkezleri sektörünün başarılı bir oyuncusu olan Avaya’nın Genel Müdürü Ayşe Kılıçaslan ve Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Satış Mühendisliği Müdürü Yıldız Asılyazıcı, sektöre yönelik önemli açıklamalarda bulunurken, geleceğe yönelik öngörülerini de paylaştılar…

Servis sağlayıcılar daha etkin olacak

 

Türkiye’nin, Orta Doğu’nun en hızlı büyüyen ve yeni teknolojileri uygulama noktasında en cüretkar ülkelerden biri olduğunu söyleyen Avaya Türkiye Genel Müdürü Ayşe Kılıçaslan, sektörle ilgili şu değerlendirmeleri yapıyor: “Hızla büyüyen bu pazara en hızlı şekilde cevap verebilmek adına biz de bir değişim içerisindeyiz. Organizasyonumuzu sektör odaklı yapılandırma çalışmaları kapsamında, bünyemize yeni değerler katıyoruz. Servis sağlayıcıların önümüzdeki dönemde pazarın daha etkin birer oyuncusu haline dönüşeceğini öngörüyoruz. Türkiye pazarını gelecek nesil çözümlere ilgili ve uygulamaları takip eden bir pazar olarak görüyoruz.” Ayşe Kılıçaslan, Avaya olarak sektörde verdikleri hizmetler hakkında şu açıklamalarda bulunuyor: “Dünyanın en önemli operasyonlarında, kritik görev amaçlı, gerçek zamanlı haberleşme uygulamaları sağlayan Avaya, çağrı merkezleri ve tümleşik iletişim için mevcut olan en kapsamlı yazılım ve hizmet portfolyosuna sahip. Avaya bu portfolyoyu yerinde, bulutta ve hibrit şekilde entegre ve sağlam bir ağ yapısıyla sunuyor.” 

 

ÖZELLEŞTİRİLMİŞ SERVİSLER ÖNEM KAZANIYOR

“Konu müşteri deneyimi olunca bulunduğu sektöre ya da segmente bağlı olarak her firmanın ihtiyacı ve çözümden beklentisi farklı oluyor” diyen Avaya Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Satış Mühendisliği Müdürü Yıldız Asılyazıcı, rakiplerinden nasıl farklılaştıklarıyla ilgili şu açıklamaları yapıyor: “Özelleştirilmiş servisler her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. Bu, portfolyodaki standart ürünlerin zenginliği kadar önerilen platformun özelleştirmeye açık olmasını en büyük farklılaştırıcı parametre yapıyor. Avaya olarak müşterilerimizin de çözüm sürecinin bir parçası haline gelmelerini hedefleyerek, kendi çözümlerini ortaya koyabilecekleri, açık, esnek, çevik ve güvenilir bir platform öneriyoruz. Mevcut iş uygulamaları ile iletişim altyapısını entegre edebilecek uygulama geliştirme platformu olan Avaya Breeze, müşteri deneyiminde kullanılan tüm yeni nesil araç ve kanalların tek bir platform ile yönetilmesini ve analizinin yapılmasını sağlayan Omnichannel çözümü Avaya Oceana, mobil, tablet, masaüstü, tarayıcı üzerinden metin, ses, video, multimedya mesajlaşma yapabileceğiniz yeni nesil tümleşik iletişim çözümü Equinox bu çözümlerin birer örneği...”

 

Ayşe Kılıçaslan: “çağrı merkezleri ve tümleşik iletişim için mevcut olan en kapsamlı yazılım ve hizmet portfolyosuna sahip olan avaya bu portfolyoyu yerinde, bulutta ve hibrit şekilde entegre ve sağlam bir ağ yapısıyla sunuyor”

 

 

ÇAĞRI MERKEZLERİNDE YENİ TRENDLER…

Yıldız Asılyazıcı, çağrı merkezlerinde yeni trendlerin neler olacağıyla ilgili öngörülerini şöyle paylaşıyor: “Hepimizin bildiği gibi özellikle 25 yaş altı genç nesil hizmet almak istediğinde chat, sosyal medya gibi dijital kanalları tercih ediyor. Müşteri tarafındaki bu dönüşüm, üreticileri yapay zeka gibi yeni nesil teknolojileri daha verimli kullanan çözümler üretmeye yöneltiyor. Bunların dışında bulut altyapılar, mobil uygulamalar üzerinden ses ve görüntülü görüşme yapabilme, visual IVR,  co browsing ve analitik araçlar sektör trendlerinin en başında geliyor diyebiliriz.”

EN ÇOK OKUNANLAR