USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektör

10 Temmuz 2018 10:51

BimSA, Ar-Ge Merkezi Oldu

Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun doğrultusunda BimSA İzmit ofisi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 'Ar-Ge Merkezi' olarak tescillendi.

BimSA, Ar-Ge Merkezi Oldu

BimSA Ar-Ge Merkezi’nde, pazar ihtiyaçları doğrultusunda yeni ürünler geliştirilecek, mevcut ürünlerin teknik kabiliyetleri artırılarak analitik kabiliyetler eklenecek. BimSA, Ar-Ge Merkezi kurmak amacıyla 2017 yılında 9 projesini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na sunmuştu. BimSA Genel Müdürü Tunç Taşman, “Türkiye bilişim sektörü ve BimSA’nın uluslararası yazılım alanında rekabet gücünü yükselterek ilerlemesinin tek yolunun Ar-Ge’ye yatırım yapmak olduğuna inanıyoruz. 

Kendi ürünümüz olan e-fatura, e-arşiv ve e-defter entegrasyonu sağlayan Edoksis, elektronik satın alma platformu Pratis ve insan kaynakları ve bordro yönetimi platformu HR-Web yazılımlarımızı bulut platformlarında sunuyoruz. Ar-Ge merkezimizde çalışmalara 9 proje ile başlıyoruz. Bu 9 proje ile hem yeni ürünler yazacağız hem de var olan ürünlerimize yeni fonksiyonlar ekleyeceğiz” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR