USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sanat

07 Şubat 2017 11:39

'World Tourism Forum' 16 Şubat'ta İstanbul'da başlayacak

Dünya turizmine yön verenlerin bir araya geleceği "World Tourism Forum Global Meeting"in üçüncüsü, 16-18 Şubat tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

'World Tourism Forum' 16 Şubat'ta İstanbul'da başlayacak

 

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, bu yılki konsepti, "Bariyer olarak sınırlar: Sorunsuz ve Güvenli Seyahat" olarak belirlenen ve üçüncüsü gerçekleştirilen forumda, dünya turizm sektörü masaya yatırılacak.

 

Küresel ölçekte düzenlenecek zirveye, dünya turizmine yön veren şirketlerin yöneticileri, sektör yatırımcıları, kamu kuruluşları, akademisyenler, teknoloji uzmanları, siyasi otoriteler, sivil toplum kuruluşlarıyla Türkiye ve dünyanın turizm otoritelerinin aralarında olduğu 20 ülkeden 150'ye yakın uluslararası konuşmacı katılacak.

 

Zirvedeki konuşmacılar arasında, Facebook Spokeperson'ı Zuckerberg Media'nın kurucusu Randi Zuckerberg, eski İngiltere Dışişleri Bakanı, International Rescue Committee'nin (IRC) hem Başkanı hem de Yönetim Kurulu Başkanı David Miliband, eski İngiltere Başbakanı Tony Blair'in görev sürecinde İçişleri ve Dışişleri Bakanı olan Jack Straw, Yandex'in üst yöneticisi Arkadiy Voloj, turizm tanıtım ofisi Visit Stockholm'un üst yöneticisi Thomas Anderson ve UNWTO Özel Büyükelçisi ve eski World Travel & Tourism Council Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Michael Frenzel yer alıyor.

 

Zirve öncesinde Türkiye'de ilk defa World Tourism Forum ve Nielsen tarafından gerçekleştirilen "Tourism 100" adlı araştırmayla dünyanın en büyük 100 turizm şirketi ciro bazında belirlenecek.

 

Turizm sektörünün en iyilerinin açıklanacağı raporda, havayolu şirketleri, online ve offline seyahat acentaları, otel ve otel zincirleri yer alacak.

 

Zirve, 16-18 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

EN ÇOK OKUNANLAR