USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sanat

22 Haziran 2020 14:20

Kalebodur’la Eskiz Yarışması

Kalebodur, bu kez de eskiz kültürünün gelişmesine destek için "Kalebodur’la Eskiz Yarışması" düzenliyor. Eserlerin son hali kadar önemli olan eskiz konusundaki yarışmanın amacı ise, bu alanda yeteneği ve üretimi olan tasarımcıları öne çıkartmak.

Kalebodur’la Eskiz Yarışması

Kalebodur, 18 Haziran’da başlattığı “Kalebodur’la Eskiz Yarışması” ile bu alanda yeteneği olan tasarımcılara kendilerini gösterme fırsatı sunuyor. Marka, yarışma kapsamında, herkesi projelerinde yaptıkları eskizlerini, seyahatlerinde yaptıkları serbest el çizimlerini, toplantı ve telefon konuşmaları sırasında yaptıkları karalamaları #kalebodurlaeskiz hashtag’i ile paylaşmaya davet ediyor. 

Tasarımcıların en öznel dışavurumlarından biri olan eskiz yapma kültürüne katkı sağlamak ve bu konudaki yetenekli tasarımcıları öne çıkartmayı hedefleyen yarışmanın son başvuru tarihi 30 Temmuz 2020. Jüri üyeleri Gönül Ardal, Ömer Selçuk Baz, Kerem Erginoğlu, Cem İlhan, Sinan Kafadar, Pelin Özgen ve Aydan Volkan’dan oluşan yarışmaya katılımcılar, diledikleri konuda ve diledikleri kadar eskiz ile katılabilirler.

Yarışmanın sonunda birinci olana katılımcı, MasterClass (https://www.masterclass.com/) adresindeki online derslere 1 yıllık sınırsız erişim hakkı, ikinci olan da çizim kalemi ile ödüllendirilecek. Yarışmada Seçici Kurul tarafından Eşdeğer Mansiyon Ödülü’ne layık görülenler ise, Atölye Kale ürünlerinden sürpriz hediyeler kazanacak.

EN ÇOK OKUNANLAR