USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Otomotiv

10 Mayıs 2022 14:20

Türkiye'de üretilecek olan tamamen elektrikli ticari araç Ford E-Transit Custom tanıtıldı

NİSAN AYINDA FORD OTOSAN KOCAELİ FABRİKALARI'NDA ÜRETİMİNE BAŞLANAN E-TRANSIT'TEN SONRA, FORD'UN MERAKLA BEKLENEN TAM ELEKTRİKLİ İKİNCİ TİCARİ MODELİ YENİ E-TRANSIT CUSTOM TANITILDI. SERİ ÜRETİMİNE 2023'ÜN 2. YARISINDA BAŞLANACAK OLAN E-TRANSIT CUSTOM, FORD PRO TARAFINDAN 2024 YILINA KADAR TANITILACAK DÖRT ELEKTRİKLİ TİCARİ ARAÇTAN İKİNCİSİ OLARAK KARŞIMIZA ÇIKIYOR.

Türkiye'de üretilecek olan tamamen elektrikli ticari araç Ford E-Transit Custom tanıtıldı

Ford'un Avrupa'da sattığı Transit ailesi araçların yüzde 87'sinin üretimini Kocaeli'de gerçekleştiren Ford, E-Transit Custom ile markanın 2035 itibarıyla Avrupa'daki tüm Ford araçları için sıfır emisyona ulaşma taahhüdünün önemli bir parçasını oluşturacak.

Tam elektrikli E-Transit Custom 380 km menzili, DC hızlı şarj, tam çekme yetkinliği ve dinamik yeni stili ile dikkat çekecek. Yeni ticari araç ayrıca sürekli devrede olan ileri bağlantı teknolojilerinden yararlanarak işletmelerin üretkenliğini de yeni seviyelere taşımaya yardımcı olacak.

Ford'un Volkswagen ile ortaklığı nedeniyle Ford Transit Custom modeli, yeni nesil VW Transporter'ın da temelini oluşturacak . Aynı zamanda yeni Ford Tourneo Custom binek aracın da öncüsü olacak.

EN ÇOK OKUNANLAR