USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

NEWLOOK FOR MEN

07 Eylül 2017 11:08

Kusursuzluğu yeniden yorumluyor

Ulaşılabilir lüksün simgesi Damat, yeni sezon koleksiyonunda modern erkeğin duruşunu, lüks, inovasyon ve konforla birleştiriyor

Kusursuzluğu yeniden yorumluyor

Damat, kusursuz terziliğini yepyeni bir tarzla ortaya koyuyor. Sezona hakim lacivert, gri ve antrasit renklerin yanı sıra kombinlerde mürdüm ve camel tonları dikkat çekiyor. Koleksiyonun ilk sırasındaki takım elbiseler, kusursuz bir terzilikle her bedene uyum sağlayan kalıplar ve İtalya’nın en lüks Superfine Wool kategorisindeki kumaşlarıyla üretiliyor. Takımlar, üç mm. kalınlığında sedef düğmelerle tamamlanan ve üstün kalitede uzun elyaf pamuk ipliğinden üretilen gömleklerle kombinlendiğinde şık bir stil sunuyor. 

 

İNOVASYONUN SINIRLARINI ZORLAYIN


Özel tekniklerle üretilen kumaşlarla dikilen Travel Serisi takım elbise ve gömlekler, kullanım kolaylığı sağlıyor. Kırışmama özelliği sayesinde her yere rahatça taşınabilen ve uzun saatler boyunca giyilebilen, yoğun seyahat trafiğine ayak uyduran bu takım elbiseler, toza, kire, suya ve lekelere karşı koruma sağlayan özel kumaşı ile hem iş hem de tatil seyahatlerinde şıklığı elden bırakmayanların ilk tercihi oluyor. Soğuk kış günlerinde ısıtacak çift taraflı yün kabanlar bu sezon da öne çıkıyor. Hem formal hem casual kombinlerinize eşlik edecek bu parça kış aylarında ihtiyaç duyulan konforu sağlıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR