USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Marka Öyküsü

06 Temmuz 2018 16:41

İtalya'da Başlayan Hikaye, Türkiye'den Dünyaya Açılıyor

68 yıllık deneyime sahip İtalyan banyo markası Bocchi, ürün çeşitliliği, renk seçenekleri ve özellikleri ile dikkat çekiyor. Türkiye’deki fabrikada üretim yapan, İtalya, ABD, İngiltere ve Rusya şirketleri aracılığıyla dünya genelinde geniş bir kullanıcı ağına hitap eden marka; 4 kıtada, 57 ülkeye ihracat yapıyor

İtalya'da Başlayan Hikaye, Türkiye'den Dünyaya Açılıyor

Dalida Özatay Erus / [email protected]

1950 yılında Avrupa’da yaşlı ve bedensel engelliler için ilk defa banyo ürünleri geliştiren İtalyan Bocchi, daha sonra tüm banyo ürünlerini üreten bir markaya dönüşüyor. Kendisi de seramik sektöründe uzun yıllar görev yapan Bocchi Yönetici Ortağı Şadi Burat ile Bocchi markasının yolları kesişiyor. 2000'li yılların sonuna doğru birlikte ürün geliştirmeye başladıklarını belirten Burat, zaman içinde markanın tamamını edindiklerini ve Bocchi ailesinin, Care&Comfort şirketindeki yüzde 20 ortaklığının devam ettiğini dile getiriyor. Bocchi bugün; ‘Il bagno per tutti’ mottosuyla, modern ve insan odaklı tasarım anlayışını, yüksek teknoloji ile birleştirerek seramik sağlık gereçleri, banyo mobilya ve aksesuarları, banyo ve mutfak armatürleri, gömme rezervuar, sırlı porselen ve seramik karo, Care&Comfort yaşlı ve bedensel engelli ürün kategorilerinde üretim yapıyor.

BUZ MAVİSİNDEN MİNT YEŞİLİNE 18 RENK SEÇENEĞİ

“En büyük farkımız, herkesten farklı ve yenilikçi olmamız” diyen Şadi Burat, 18 farklı mat ve parlak renk seçeneği ile sahip olduğu teknik özelliklerle Bocchi’nin rakiplerinden ayrıştığının altını çiziyor. Marka, üretimin yanı sıra Türkiye, İtalya, ABD, İngiltere ve Rusya şirketleri aracılığıyla geniş bir kullanıcı ağına hitap ediyor. Buz mavisi, mint yeşil ve somon gibi terapi etkisi sunan renklerle, arınma keyfini bir ritüele dönüştüren ve kişiye kendini şımartma imkanı sağlayan Bocchi, kırmızı, siyah, turuncu, limon sarısı, yeşil, mandalina sarısı gibi canlı renklerle de doğanın enerjisini banyolara taşıyor. Şık ve derinlik sahibi mekanlar için ise mat kahve, yeşil, siyah, antrasit ve gri renkler tercih ediliyor. Kaşmir, yasemin ve bisküvi gibi naturel renkler ise sükuneti yaşam alanlarına taşıyor.

Haberin Devamı Platin Dergisi'nde...

EN ÇOK OKUNANLAR