USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kültür&Sanat

26 Kasım 2021 14:15
Umut Çelik

Dorock XL Venue, Taksim'de kapılarını açtı

Dorock XL Kadıköy, Dorock XL Heavy Metal ve Dorock XL Rooftop'ın ardından zincirin yeni üyesi; Dorock XL Venue, Taksim Fitaş Pasajı'nın 1. katında kapılarını açtı.

Dorock XL Venue, Taksim'de kapılarını açtı

Taksim'de sınırları aşan bir konser salonuyla yıl boyunca birbirinden muhteşem sanatçılara ev sahipliği yapacak olan Dorock XL Venue'de; 27 Kasım'da Leprous, 1 Aralık'ta Adamlar, 2 Aralık'ta Pentagram, 3 Aralık'ta Cem Adrian, 4 Aralık'ta Zeynep Bastık, 11 Aralık'ta Michelle Gurevich konserleri olacak.

Dorock XL Venue'nün misafirleri dilerlerse, konserler öncesinde şefi ve mutfağıyla da iddialı olan ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri menüsünde bir araya getiren Fitaş Pasajı'nın terasında yer alan Dorock XL Rooftop'ta birbirinden güzel lezzetleri deneme fırsatı yakalayacaklar.

Sabah kahvaltısından, gece atıştırmasına kadar her şeyin bulunduğu Chef Rüştü Ekmen tarafından hazırlanan geniş menüsü ile dünya mutfaklarından eşsiz tatlar sunan Dorock XL Rooftop, özel yemeklerden kutlamalara kadar geniş bir içerik ile misafirlerini ağırlarken müzik hep baş rol oyuncusu olacak.

Sabah saat 9'da açılıp gece saat 05:00'e kadar hizmet verecek olan mekan; 1.100 metrekare alana ve 350 kişilik oturma kapasitesine sahip. Sunduğu geniş ve ferah alanla Dorock XL Rooftop, etkinlikler için de yeni bir alternatif yaratacak.

EN ÇOK OKUNANLAR