USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kripto Para Haberleri

12 Nisan 2021 16:09

Diamond Coin emtia olarak işlem görmeye başladı

Dünyanın en değerli madeni olan elmas, ilk kez emtia piyasalarından finansal bir araç olarak sayıldı. Diamond Coin ismiyle küresel emtia pazarlarında alınıp satılabilir hale gelen bu elmasları, Uluslararası Gemoloji Enstitüsü (International Gemological Institute-IGI) sertifikalandırdı.

Diamond Coin emtia olarak işlem görmeye başladı

Uluslararası Gemoloji Enstitüsü (International Gemological Institute-IGI), Diamond Standart tarafından çıkarılan dünyanın ilk ve tek yasal elmas emtiası Diamond Coin'i sertifikalandıran bağımsız kuruluş oldu.

Ticaret ve yatırım amacıyla kullanılan dijital para birimlerinin yükselişe geçmesi, değerli madenlerin de bu yönde kullanılmasına olanak sağladı. Sayısı her geçen gün artan, tamamen dijital, şifrelenmiş sanal para birimlerine Diamond Coin de eklendi.

Her biri 5 bin dolar değerinde olan Diamond Coin'den 50 bin adet hazırlanarak tüm küresel yatırımcılar için Diamond Standart'ın internet sitesinden (https://diamondstandard.co/offering) satışa sunuldu.

Günümüzde lüksün simgesi olan ve tasarruf amacıyla da kullanılan elmas, Diamond Coin sayesinde ilk kez emtia piyasasındaki yerini aldı. Dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar için elmasa yatırım yapma fırsatı doğuran Diamond Coin, resmen finansal araç haline geldi.

Diamond Coin'e IGI Sertifikası

Yatırımcımlar için piyasaya sürülen Diamond Coin, New York'a sevk edilmeden önce Uluslararası Gemoloji Enstitüsü, IGI laboratuvarı tarafından sertifikalandırıldı.

Dünya mücevher pazarında yaklaşık yarım yüzyıldır mücevher, kıymetli taş ve pırlanta üzerine eğitim veren Uluslararası Gemoloji Enstitüsü (IGI), sahip olduğu 18 laboratuvardan günlük 20 bin sertifika yayınlıyor

EN ÇOK OKUNANLAR