USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

KAPAK

04 Mart 2018 13:10

Spor, girişimcilik, yatırım, kadınlar ve sanat

Elbette tüm haberleri burada sizlerle paylaşmak, yeni aya nasıl hazırlandığımızı sizlere ayrıntılarıyla anlatmak isterim ama ne yazık ki yapamıyorum. Fakat şöyle bir özet yapabilirim. Platin Mart sayısında spordan girişimciliğe, yatırımdan yönetime, kadından sanata çok özel konular ve konuklar var.

Oya Yalıman / [email protected]

İngiltere merkezli dünyanın en büyük dijital spor içeriği sağlayıcısı Perform’un Türkiye Genel Müdürü olarak 2012 yılında göreve gelen Emre Uğurlu, aradan geçen 6 yılda unvanına önce Doğru Avrupa’yı, ardından da Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı ekledi…  Bugün Perform’un 35 ülkedeki tüm faaliyetlerinden sorumlu olan Uğurlu, hayatını dijital sporun gelişimine ve Türk sporunu daha ileri taşımaya adamış bir isim. Türkiye’deki sporseverlerin en iyi içeriği, en hızlı şekilde alabilmesini ve spor sektörünün daha iyi kaynaklara sahip olmasını hem mesleki hem de kişisel misyon edindiğini söyleyen Uğurlu liderliğinde, kullanıcı sayısını yüzde 250 artırarak başta Maçkolik olmak üzere çeşitli platformlardan her ay 17 milyon kişiye ulaşan Perform Türkiye, 100’den fazla ülkede kullanılmakta olan canlı skor uygulaması Goal Live gibi projelerle teknoloji ihracatına da başladı.

İşi ve en büyük hobisi olan sporun peşinde bugüne dek yaklaşık 50 ülkeyi ziyaret eden Uğurlu, kendisini ‘yenilikçi ve hızlı’ olarak tanımlıyor, yönetim felsefesindeki anahtar kavramın ise iletişim olduğunu belirtiyor.

“Türkiye’nin spora olan ilgisi, genç ve büyük nüfusu, teknolojiye hızlı adapte olabilme yeteneği… Bunlar, dijital spor içeriği alanında dünyanın en büyük şirketlerinden biri konumundaki Perform için Türkiye’yi ‘olmazsa olmaz’ bir pazar yapan etkenler” diyen Emre Uğurlu ile Konular Editörümüz Duygu Sayıner, Perform ve futbolun çok ötesinde bir röportaj gerçekleştirdi…
 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Dalida Özatay’ın kaleminden farklı bir konseptle gündeme getirmeye karar verdik. Estetiğin en fazla öne çıktığı mesleklerden biri olan mimarlık alanında inovatif, girişimci, yenilikçi, özgün ve yaratıcı kimlikleriyle öne çıkan kadın mimarları mercek altına aldık. Onlar meslek seçimlerini yaptıkları andan itibaren karşılarına çıkabilecek engellerin farkındalığı ile ideallerine ‘farkı yaratma’ düşüncesini yerleştirerek ilerliyor. AB OFİS DESIGN-Ahu Bilen, A DESIGN -Özgül Öztürk, STUDYO AB-Aslı Baysan Birgen, BARLAS+PARLAK MİMARLIK-Ekin Barlas & Burçin Parlak Diricanlı, EDDA ARCHITECTURE-Eda Tahmaz, HALIDE DESIGN-Halida Didem Kurt ve SLASH  ARCHITECTURE-İpek Baycan & Şule Ertürk Gaucher, bu ayki 8 Mart özel haberimizdeler…
 
Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle, keyifli okumalar.