USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

İlham veren fikirler

05 Ekim 2021 11:02
Umut Çelik

Adaca: Gençlerin fikirleri ile Passo'yu geliştireceğiz

Ezber bozan fikirlerin yarıştığı Passo Ideathon, 1-3 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. 46 kişinin katıldığı yarışmada birinci olan ekip 10 bin TL ödül kazandı.

Adaca: Gençlerin fikirleri ile Passo'yu geliştireceğiz

Aktif Bank'ın inovatif çalışmalarıyla her geçen gün yeni özellikleri bünyesine katan Passo uygulaması, ödüllü ve heyecanlı bir fikir geliştirme maratonuyla yaratıcı önerilere kucak açtı. Online olarak gerçekleştirilen Passo App Ideathon'da, son zamanların öne çıkan konularından SuperApp kavramı hakkında yaratıcı fikirler çarpışırken, Passo'yu ileriye taşıyacak ve bugünkü fonksiyonlarının ötesine geçirecek yeni görüşler üretildi. Etkinliğin sonucunda birinciye 10 bin TL, ikinciye 7.500 TL, üçüncüye de 5.000 TL ödül verildi.

Adaca: Gençlerin fikirleri ile Passo'yu geliştireceğiz

Aktif Bank Genel Müdürü Ayşegül Adaca, "Aktif Bank olarak finansal teknolojiler alanındaki öncülüğümüzü, dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek kendi ürünlerimize hızla adapte etmek konusunda da sürdürüyoruz. Son dönemde tüm dünyada konuşulan SuperApp kavramı ekseninde, Passo uygulamasını ileriye taşımak üzere gençlerimizin fikirlerini dinlemek bizim için oldukça önemli. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz Passo App Ideathon'da tüm katılımcıların yaratıcı önerilerini büyük bir heyecanla dinledik. Etkinlikte yer alıp fikir üreten tüm yarışmacıları tebrik ediyorum" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR