USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Güncel

02 Ağustos 2017 17:17

“Genç OYDER ile geleceği birlikte inşa edeceğiz”

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği’nin (OYDER) otomobil perakendeciliğindeki sorunları, çok daha inovatif ve genç bir bakış açısıyla çözümleyebilmek amacıyla hayata geçirdiği Genç OYDER, farklı bir vizyona sahip. Y ve Z kuşaklarının yaşam stillerini, davranışlarını ve satın alma alışkanlıklarını gözlemleyen, yeni neslin beklentilerini otomobil perakendeciliğine yansıtarak, otomotiv sektörü ile yeni çağın tüketicilerini ortak bir paydada buluşturmayı hedefleyen Genç OYDER, doğru hedef kitleye u

“Genç OYDER ile geleceği birlikte inşa edeceğiz”

Bahar Akgün / [email protected]

 

OYDER, otomobil perakendeciliği mesleğinin gelecekteki yöneticilerini yetiştirmek amacıyla Genç OYDER’in kurulacağını Ocak 2017 sonunda duyurdu. OYDER bünyesinde Nisan 2017’de yapılan genel seçimin ardından Genç OYDER yönetim kurulu belirlendi. Mayıs 2017’den bu yana aktif bir şekilde görev alan kurucu yönetim, otomobil perakendeciliğindeki sorunlara ve çözüm yollarına genç bir bakış açısı getirecek. OYDER’e üye olan şirketlerde 30 yaşını aşmamış hissedar, yönetim kurulu üyesi, genel müdür veya üst düzey yöneticilerin oluşturduğu Genç OYDER, özellikle eğitim ve inovasyon alanında çalışmalarda bulunacak. Genç OYDER’in yönetim kurulu başkanlığını ise Sivas’ta otomobil perakendeciliği yapan ve OFLAZLAR Group’un yönetim kurulu üyesi olan Yusuf Oflaz yürütüyor. Bu çerçevede OYDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, Genç OYDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Oflaz ve Genç OYDER’in diğer yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Murat Şahsuvaroğlu’ndan OYDER’in 2017 projeksiyonu, Genç OYDER yapılanması ve gelecek hedefleri hakkında bilgi aldık.

Yusuf Oflaz ise Genç OYDER bünyesinde kurulan komitelerle otomotiv sektöründe nasıl bir farkındalık yaratmak istediklerini ilk kez Platin’in Ağustos sayısına anlattı.

 

Keyifli Okumalar...

 

EN ÇOK OKUNANLAR