USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Güncel

06 Temmuz 2017 16:43

Esma Sultan Yalısı’nda TOG BAZAR’da gençlere destek

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen, Yapı Kredi Crystal kart ana sponsorluğunda gerçekleştirilen tog bazar, öğrenmenin her yaşta ve daima olduğuna dikkat çekmek amacıyla vakfın ‘yaşam boyu öğrenme’ temasıyla bu yıl kapılarını açtı. TOG BAZAR, 11’inci yılında 150 seçkin markanın katılımıyla esma sultan yalısı’nda gerçekleşti

Esma Sultan Yalısı’nda TOG BAZAR’da gençlere destek

 

2002 yılından beri 17-25 yaş arası gençlerin güçlendirilmesi adına çalışan Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın bu yıl 11’incisini düzenlediği TOG BAZAR, 170 seçkin markanın katılımıyla Yapı Kredi Crystal kart ana sponsorluğunda, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşti.  TOG BAZAR bu yıl, öğrenmenin sanattan spora, eğitimden seyahate hayatın her alanında ve her yaşta gerçekleştiğine dikkat çekmeyi hedefledi. Toplumsal barışa ulaşmak için merak eden, sorgulayan ve araştıran genç bireylerin gelişimine destek vermeyi hedefleyen TOG BAZAR, 11’inci yılında vakfın ‘Yaşam Boyu Öğrenme’ ilkesi hakkında farkındalık yaratmayı amaçladı.

 

‘YAŞAM BOYU ÖĞRENME’

3 bin 12 ziyaretçiye ev sahipliği yapan TOG BAZAR 2017’nin toplam geliri, 5 bin 244 gencin ‘Yaşam Boyu Öğrenme’ ilkesi çerçevesinde hayata geçirilecek olan sosyal sorumluluk eğitimlerine katılmasına denk geliyor. Bunun yanı sıra etkinlikte Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına satış yapılacak TOG standının satış gelirleri ise Bulut Öncü Bursu Fonu’na aktarılıyor. Etkinliğin 11’inci yılında Toplum Gönüllüleri Vakfı Eş Başkanı Suzan Bayazıt ve Genel Müdürü Jülide Erdoğan’ın yanı sıra iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismin katılımıyla, başarılı fotoğrafçı Serkan Şedele tarafından özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Arda Türkmen, Aslı Çetiner, Hülya Kalyoncu, İdil Gazioğlu, Natali Yarcan, Nazlı Keçili, Neslihan Karaağaç, Sedef Betil ve Zeynep Arçay’ın katıldığı fotoğraf çekiminde katılımcılar vakfın ‘Yaşam Boyu Öğrenme’ teması ile ilgili kendi deneyimlerini paylaştı. 


100.2 Power Love FM’in geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da müzikleri ile renk kattığı ve 170 seçkin firmanın katılımıyla gerçekleşen TOG BAZAR 2017’de birçok ünlü marka TOG destekçileriyle buluşma fırsatı yakaladı.

EN ÇOK OKUNANLAR