USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Güncel

23 Mayıs 2017 17:05

Eğitim Bilimleri’nden 20 yeni okul daha

Sınav konusundaki uzmanlığını yeni okullarla daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefleyen Eğitim Bilimleri, yeni eğitim sezonunda 20 okul daha açma hazırlığında. Eğitim Bilimleri Genel Müdürü Mehmet Akif Özsoy, verimli, sonuç odaklı ve nitelikli çözümler sunmayı amaç edindiklerini belirtiyor

Eğitim Bilimleri’nden 20 yeni okul daha

Eğitim Bilimleri 48 yıllık sınav uzmanlığını, İstanbul ve diğer şehirlerdeki yeni okullarıyla geniş kitlelere ulaştırmak için adımlar atıyor. Halihazırda İstanbul ve dışında 56 etüt merkezi ve okula sahip olan Eğitim Bilimleri, sınavlara hazırlık uzmanlığını ortaokul ve lise konseptinde daha çok öğrenciyle paylaşmayı hedefliyor. Eğitim Bilimleri Genel Müdürü Mehmet Akif Özsoy, “Binlerce öğretmen ve öğrencimizin bulunduğu okullarımızda ve yeni binalarımızda akıllı tahtalarla eğitim veriliyor. İstanbul’da Kocasinan, Kartal, Bayrampaşa ve daha birçok semtte yeni okul binalarıyla 2017-2018 eğitim yılında ortaokul ve lise okulculuğunda daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyoruz. İstanbul’daki bu yeni okullarımıza ek olarak şu an itibariyle Bursa, Antalya ve Ankara’daki ortaokul ve liselerimizle, Türkiye genelinde yeni 20 okul binasıyla büyük adımlar atmaya hazırlanıyoruz. Amacımız; İstanbul’un dışında ülkemizin her köşesine franchise şubelerle Eğitim Bilimleri ismini ve kaliteli eğitimi ulaştırmak ve bu başarı bayrağını gururla dalgalandırmaya devam etmek” diye anlatıyor.

 

“ÖĞRENCİ VE VELİLERİN BEKLENTİLERİNE EŞİT ÇÖZÜM SUNUYORUZ”

Öğrencilerle velilerin eğitimden beklentilerine verimli çözümler sunduklarını ifade eden Akif Özsoy, “Öğrenci ve velilerin eğitimden beklentileri bazen farklılık gösterebiliyor. Kimi zaman öğrenciler daha kısa vadeli hedefler peşinde koşarken kimi zaman da reel ve uzun vadeli hedefleri amaç ediniyor. Öğrencinin ilk ve tek hedefi, bir üst kademedeki okul olabilirken velilerimizin hedefinin, çocuklarının rahat bir hayat geçirmeleri için tüm eğitim ve sonraki kademelerini de düşündüklerine şahit oluyoruz. Eğitim Bilimleri bu iki farklı beklentileri, eğitimin tüm argümanlarını ve rehberlik hizmetini de vasıta kılarak verimli, nitelikli ve reel sonuçlara götürüyor” diye konuşuyor.

 

“SİSTEMİN DE ÖNÜNDE GİDEN TEKNİKLER, ÖĞRENCİLERİMİZİ VE BİZİ BAŞARIYA GÖTÜRÜYOR” 

Sınav sistemlerinin yıldan yıla değişim gösterdiğinin altını çizen Özsoy, bu değişiklikleri devamlı takip ettiklerini anlatırken sözlerine şöyle devam ediyor; “Gerek rehberlik servisimizle gerekse de tüm eğitim kadromuzla sistemin yeniliklerine hakimiz. Geliştirdiğimiz soru teknikleri, soru çözüm metotları ve ders anlatım şekliyle birleştirildiğinde bazen sistemin de önünde giden teknikler öğrencilerimizi ve bizi başarıya götürebiliyor. Okullarımızdaki modern laboratuvarlar, bilgisayar sınıflarının sahip olduğu teknoloji çağının da önünde yer alarak öğrencilerimizin ufkunu daha da genişletiyor.” Eğitim Bilimleri, öğrencilerin yayın ve kaynak ihtiyacını da karşılıyor. Her sınıf seviyesinde, renkli ve grafikli konu anlatımlı kitaplar, soru bankaları, test ve deneme sınavlarıyla öğrencilerin sınava hazırlanması sağlanıyor. 

 

“Eğitim Bilimleri, eğitimin tüm argümanlarını ve rehberlik hizmetini de vasıta kılarak öğrencilerini verimli, nitelikli ve reel sonuçlara götürüyor”

 

KİŞİYE ÖZEL REHBERLİK SERVİSİ 

Eğitim kurumu, rehber öğretmenlerle öğrencilerin gelişim özelliklerine uygun olarak bireysel danışmanlıklar, yaş seviyelerine göre kulüp ve etkinlikler, meslek danışmanlığı, drama etkinlikleri, tanışma ve kendini tanıtma gibi etkinlikler düzenlemeyi de amaçlıyor. Akif Özsoy, kişiye yönelik envanter çalışmalarıyla öğrenci ve veli bilgi sistemi olan E-bilim uygulamasında kişilik testlerinin de yapılacağını belirtiyor. Özsoy, “E-Bilim’de ayrıca sınav sonuçları, ders programları, devamsızlık durumları, ödev kontrol menüsü yer alacak” diye sözlerini noktalıyor. 

EN ÇOK OKUNANLAR