USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Girişimcilik

11 Mayıs 2022 14:32

ULUSLARARASI GİRİŞİMCİLİĞİN KALBİ BODRUM'DA ATACAK

13-15 Mayıs tarihleri arasında Bodrum'da gerçekleşecek Eurasia Startup Summit II'de uluslararası girişimciler Türkiye'nin önemli melek yatırım platformu Angel Effect'le bir araya gelecek.

ULUSLARARASI GİRİŞİMCİLİĞİN KALBİ BODRUM'DA ATACAK

İlk dönemi ile girişimcilik ekosisteminde başarılı çalışmalara imza atan startup hızlandırma programı Let's Scale Up, ikinci dönem katılımcıları ve yeni paydaşlarıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz mart ayında yurtiçi ve yurtdışından 10 startup ile ikincisi hayata geçirilen Let's Scale Up Hızlandırma Programı'nın final günü, Eurasia Startup Summit II, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Bodrum Armonia Holiday & Spa' da gerçekleştirilecek.

10 hafta süresince eğitim, mentorluk ve grup çalışmalarıyla geçen yoğun bir programa dahil olan startuplar, Bodrum'un muhteşem doğasında, keyifli bir atmosferde mentor, yatırımcı grupları ve melek yatırımcılara, yatırım sunumlarını gerçekleştirecek. Uluslararası girişimcilik ekosistemini bir araya getirecek organizasyonda; farklı sektörlerden ve kültürlerden gelen ortakları ile girişimlere tecrübe, deneyim ve yüksek etkili mentorluk ve yatırım desteği sağlayan melek yatırım platformu Angel Effect, Let's Scale Up girişimleriyle buluşacak.

Hedef: Girişimcilik ekosisteminin gelişimine global düzeyde katkılar sunmak

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan JCI Avrasya Şube Başkanı Emine Zerrin Şakır, Eurasia Startup Summit II için heyecanlı bir hazırlık dönemi içerisinde olduklarını belirterek, şunları söyledi: "Birinci dönemde hep birlikte harika işler başardık. İlk dönemden edindiğimiz tecrübeleri, yenilikçi bir bakış açısıyla gözden geçirdik. Daha inovatif ve global hedefler için yola çıktık. Bodrum'da yaz konseptiyle başladığımız Zirve'de Türkiye girişim ekosistemine katkılar sağlayacak işbirliklerine imza attık. Hedefimiz, Türkiye'yi girişimcilik ekosisteminde temsil eden bir marka olarak global düzeyde gelişime katkılar sunmak."

Angel Effect Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akar ise şöyle konuştu: "Dijitalleşmenin hızlandığı günümüzde daha fazla hayal fikre, daha fazla fikir ürüne ve hizmete dönüşerek pazarla buluşuyor. Tüm alışkanlıklar yeniden kodlanırken inanıyorum ki dünyadaki değişimin merkezi girişim ekosistemi olacak. Söz konusu değişim girişimcilerin global pazarlarda dünyaya sunduğu çözümlerle şekillenecek. Angel Effect olarak bizler de birlikte değer yaratmanın önemini ve etkisini bilen başarılı girişimcilerden, kurumsal liderlerden ve yatırımcılardan oluşan zengin insan kaynağımızla girişimcilik ekosisteminin tüm paydaşlarına değer katmaya, girişimlerin yüksek etkili mentorluk ve iş ağı desteği alabileceği bir platform olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Zirve'nin bir parçası olmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz."

EN ÇOK OKUNANLAR