USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Gastronomi

26 Temmuz 2021 19:24
Umut Çelik

Danış Ulaç: İnsanların pandemiden sonra tatil anlayışı tamamen değişti

Gündüz beach club, akşam ise yeni restoran konsepti ile Bodrum Gündoğan Küçükbük'te hizmet vermeye başlayan Danış, müşterilerini ağırlamaya başladı.

Danış Ulaç: İnsanların pandemiden sonra tatil anlayışı tamamen değişti

Özellikle dekorasyonu ve konsepti ile kalitesini öne çıkan Danış'ın İşletmecisi Danış Ulaç "Bodrum'daki eğlence anlayışımız demir attık. Yaz sezonu boyunca hizmetimiz lezzetimiz ve farkımız ile Bodrum'da deniz kum güneş seven tatilcilerle birlikteyiz.

İnsanların pandemiden sonra tatil anlayışları ve beklentileri kesinlikle değişti. Salgın öncesi tatil anlayışı biraz daha kitle turizmi, deniz, kum, güneş, kaliteli yemekler gibi gözüküyordu. Bizim gibi işletmeler de kendilerini pandemiden nasıl koruyacaklarına dair bir takım hazırlıklar yaptı. Bunu da üst seviye eğitim ve sertifikasyonlarla oluşturmaya başladı" dedi.

GÜNÜN HER SAATİ ÖZEL HİZMET

Güne kahvaltı ile başladıklarını ifade eden Danış Ulaç, "Danış, serpme kahvaltısı ile iddialı, daha sonra localar ve şezlonglardan oluşan beachimiz akşam saatlerine kadar hizmet veriyor. Gün içinde ise happy hour adlı partilerimiz yer alıyor. Akşam ise tecrübeli olduğumuz yeni nesil restoran ile misafirlerimizi ağırlıyoruz. Bodrum'daki amacımız en iyisini yapmak ve güzel bir sezon geçirmek" dedi.

İDDİALI YEMEKLER

2021 yaz sezonu için büyük titizlikle hazırlanan Danış Restaurant büyüleyici atmosferinde bu sezon misafirlerine standartların ötesinde bir hizmet sunacak. Baştan aşağı yenilenen ve Akdeniz esintilerinin hakim olduğu menüsüyle gurmelerden tam not almaya hazırlanan Danış Bodrum ekibi sezon için oldukça iddialı.

OCAKBAŞI KÜLTÜRÜ BODRUM'DA

Danış Bodrum, ocakbaşı kültürünün çağdaş yorumlar ve benzersiz sunumlarla konuklara aktarıldığı modern bir yöresel restoran. Türk mutfağının dört bir yanından çeşitli lezzetleri, yöresel malzemeler ve yenilikçi bir yorumla hazırlayıp sunuyor. Ocakbaşı konseptini, şık bir ambiyansta birleştirdiği Danış'ın menüleri kendine has ve imza tabaklardan oluşuyor.

EN ÇOK OKUNANLAR