USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Fotozoom

03 Ağustos 2017 12:33

Denizlerdeki lüks ve teknoloji; CNB 76: Savoir-Faire

Fransa’nın Bordeaux şehrinde bulunan kendi tersanesinden dünya denizlerine açılan CNB 76, her bir modelinde sahibiyle birlikte farklı kimlikler kazanıyor. Bénéteau Group’un bir parçası olan CNB’nin Türkiye distribütörü ise Tezmarin Holding’e bağlı Tezmarin Turizm ve Ticaret A.Ş.

Denizlerdeki lüks ve teknoloji; CNB 76: Savoir-Faire

Dalida Özatay Erus / [email protected]

 

Dieter Gust ve Olivier Lafourcade’ın 1987 yılında “Fransa-Bordeaux 'daki tersanesinden ayrılan her yat kendine özgü, etkileyici ve tatmin edici olacak” diyerek kurduğu CNB Yachts, 60 feet ile 200 feet arasında en lüks yelkenli tekneler ve motor yatlar inşa ediyor. En yüksek teknolojiyle custom (sahibine özel) olarak üretilen 100’den fazla tekne birçok prestijli uluslararası ödülle taçlandırıldı.   

1992 yılında, Bénéteau Group’un bir parçası olan CNB, kurulduğu günden bu yana dünya liderliğindeki konumunu sürdürüyor. Dünyaca ünlü deniz mimarı Philippe Briand'ın imzasını taşıyan ve iç mimar Jean-Marc Piaton'ın dokunuşları ile zarif ve kusursuz detaylara sahip CNB 76, klasik, yenilikçi, modern ve prestijli. Aynı zamanda mükemmel dengeye sahip lüks bir yat. Her ayrıntısı özenle tasarlanmış bu denizci, yeni denizleri gönül rahatlığı ile keşfe çıkmaya olanak veriyor.

 

GÜVENLİ VE HIZLI

CNB 76 feet (23.17 m) uzunluğundaki lüks yatın denize uyumlu gövde yapısı güvenli, konforlu ve hızlı seyir yapmasını sağlıyor. Güven içinde uzun mesafelere yelken açmak için konforlu ve hızlı bir yat. CNB Tersanesi’nin diğer modellerinde olduğu gibi son derece denizci bir tekne. 

 

DÜNYA MARKALARINI TEMSİL EDİYOR

Türkiye’nin en büyük yat distribütörü olan Tezmarin Turizm ve Ticaret A.Ş., 130 yılı aşkın geçmişiyle yat üretimi konusunda dünya lideri olan Beneteau Grubu’nun ürünlerini pazarlıyor. Beneteau’nun yanında gruba ait CNB, Lagoon Catamaran, Monte Carlo Yachts, FourWinns, Wellcraft, Glastron ayrıca Pirelli Boats ve Farr280 gibi dünya markalarının da pazarlaması Tezmarin tarafından yapılıyor. Dünyanın en prestijli markalarının ürettiği, standart teknelerden özel üretim yatlara kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Tezmarin, uzman denizci ekibi ile tüm dünya markalarını çatısı altında toplamayı ve müşteri memnuniyetini temel alarak uluslararası platformda sektörün ilk sıralarında yer almayı hedefleyerek hizmet veriyor.

 

KONFORLU DETAYLAR

Geniş ve düz yapıdaki havuzlukta kalabalık gruplar da rahatlıkla hareket edebiliyor. Dümenlerin ve ıskotaların (yelkenleri yönetmeye yarayan ip) olduğu bölüm, oturma alanlarından ayrı tutulmuş. Sancak taraftaki koltukta dört kişiyi rahatlıkla ağırlarken iskele tarafında kalan U şeklindeki oturma grubu önündeki ahşap masa sayesinde açık havada yemek keyfini yaşatıyor. Masanın indirilip ek minderlerle desteklenmesi ile büyükçe bir güneşlenme alanı yaratmak mümkün. Sade ve basit güverte düzeni, seyir halinde bile her alanı verimli kullanmanıza olanak sağlıyor. Ayrıca yaşam alanlarından ayrılmış arka havuzluk tam donanımlı bir manevra alanına da sahip. Doğrudan geniş havuzluktan geçiş yapılan panoramik salon şık, rahat ve fonksiyonel. Salonda, sancak tarafta yer alan geniş koltuk istenildiğinde karşılıklı oturma grubu haline getirilebiliyor. Çift kıç kabin ve mutfak sayesinde personel ekip gizliliği sağlanırken misafirlerinizi de konforlu bir şekilde ağırlayacaksınız. Başaltındaki çift kişilik yatağa sahip ana kamara, teknenin en konforlu mekanlarından. Teknenin diğer alanlarından ayrı tasarlanan ana kamaradaki büyük televizyon ve kitaplık ev sıcaklığını taşıyor. Bu kabin kapısı açıkken bile gizliliği koruyacak şekilde tasarlanmış. Teknenin arka kısmında bulunan garaja 3.85 metre boyunda tender bot sığabiliyor, garaj kapağı aynı zamanda elektrikli yüzme platformu görevini de görüyor.

 

EN ÇOK OKUNANLAR