USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Emlak

08 Eylül 2017 14:23

Türkiye’nin ilk designer outleti, Oasis açıldı

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Oasis Designer Outlet Merkezi, ‘Shop&Drive’, ‘Kiss&Fly’ ve ‘Foodtaınment’ gibi dünya çapındaki konseptleri bir arada barındırmasıyla fark yaratıyor. Binden fazla kişiye istihdam yaratan Oasİs Designer Outlet’te üst segment ürünler ve perakende dünyasının lokomotif markaları, indirimli fiyatlarla tüketicilere ulaşıyor

Türkiye’nin ilk designer outleti, Oasis açıldı

 

Bodrum’da 19 yıldır eğlence, kültür ve sanat merkezi olan Oasis AVM’den sonra Nurol GYO’nun yeni projesi İstanbul-Güneşli’deki Oasis Designer Outlet, marka çeşitliliğinin yanı sıra farklı konseptleri de içeriyor. E5 ve TEM otoyollarını bağlayan, yeni Maslak hattı olarak konumlandırılan Basın Ekspres’te konumlanan Oasis’in hem bölge ekonomisi hem de Türkiye ekonomisi için önemli bir değer olduğunu belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “İstanbul’un değişen ve gelişen yüzü Bağcılar’da farklı bir konseptte böyle bir yaşam merkezinin açılmasından mutluluk duyuyorum. Havaalanı metrosu önümüzdeki yıl buradan geçecek. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, yeni havalimanına 25 dakika mesafede. Yatırım amacıyla bu bölgeyi tercih edenlere duyurmak istiyorum” dedi. 

 

“İSTANBUL’A YENİ BİR KONSEPT SUNDUK”

Bugüne kadar hayata geçirdikleri tüm projelerde insan odaklı yaklaşımla hareket ettiklerini belirten Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, “Nurol Şirketler topluluğu olarak insan odaklı yaklaşımımızla 50 yılı aşkın bir deneyimle Türkiye’nin birçok ilkine imza atmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Yeni Maslak hattı olarak konumlandırılan Basın Ekspres bölgesinin çehresini değiştirecek Oasis Designer Outlet, perakende ve hizmet sektörlerinde uzun zamandır var olan birçok üst segment markaya ev sahipliği yapacak. Bunlardan bazıları da ilk defa bir outlet konseptiyle Oasis Designer Outlet’te yerini alacak. Yaptığımız her işte olduğu gibi Oasis’te de insana verdiğimiz önemi en doğru şekilde yansıtmak istedik. Bu nedenle Oasis Designer Outlet, bir alışveriş merkezinden çok daha fazlasını sunacağı üç farklı konseptiyle, her yaştan ziyaretçilerinin sevdikleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri 360 derece bir yaşam deneyimine kapılarını açıyor. Oasis, konumuyla bölgenin yeni cazibe merkezi olacak. Günlük ortalama 5 milyonun üzerinde nüfus hareketinin olduğu Basın Ekspres ve çevresindeki 2 kilometrekarelik bölgede yer alan Oasis’in müşteri potansiyeli, bölgenin bugün ve gelecekteki hareketliliği düşünüldüğünde oldukça yüksek” diyor. 

 

BASIN EKSPRES BÖLGESİNE İLKLERİ GETİRİYOR

Yılda yaklaşık 2 milyon ziyaretçi çekmesi beklenen Oasis Designer Outlet, farklı perakende konseptleriyle dikkat çekiyor. Alışveriş merkezlerindeki en büyük sorunlardan biri olan otopark alanından mağazalara ulaşmak ve aradaki zaman kaybı Oasis Designer Outlet’te, Türkiye’de ilk kez uygulanan ‘Shop&Drive’ (Hızlı Alışveriş) konseptiyle ortadan kalkıyor. Outlet merkezi, havalimanlarına yakın konumuyla yurtdışındaki moda kentlerinde büyük ilgi gören ‘Kiss&Fly’ (Al & Uç) anlayışını öne çıkarıyor. Uçuş öncesi pek çok markayı bir arada bulabilecek olan müşteriler, otomobilleriyle outlete ve mağazalara en yakın konumlara rahatlıkla girerken süratle alışverişlerini tamamlayarak ya da arabasını bırakıp vakit kaybetmeden sinemaya giderek, Oasis’in sosyal alanlarında keyifli vakit geçirebiliyor. Oasis ayrıca, yeme-içme alanında İstanbullulara tam bir ‘Foodtainment’ (Ye & Eğlen) deneyimi yaşatıyor. 

EN ÇOK OKUNANLAR