USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Emlak

06 Temmuz 2018 13:11

Doğanın İçinde Yaşam

Bir konut satın alacaksınız. İlk neye dikkat edersiniz? Dairenizin genişliğine mi? Ulaşımda sağlanan kolaylıklara mı? Sosyal donatıların çeşitliliğine mi? Ya da yeşil işe ne kadar iç içe olduğuna mı? Şehrin içindeki kaosu düşündüğünüzde doğa dostu bir yaşam sizi oldukça cezbediyor değil mi? Bu ay tüm olanaklarının yanı sıra yeşil ile iç içe de olan markalı konut projelerini inceledik…

Doğanın İçinde Yaşam

Türkiye’nin gayrimenkul sektörü her geçen gün daha da büyüyor. Sektörü domine eden büyük markaların lüks projeleri de, sundukları olanaklarla adeta yatırımcılarını kendisine çağırıyor. Markalı konut projeleri lüks evlerle, kolay ulaşım avantajlarıyla ve geniş metrekarelerde sunulan sosyal donatılarla son zamanlarda herkesin ilgi alanında. Şehrin yoğunluğundan sıyrılıp doğa ile iç içe bir yaşam, markalı konut projelerinin de cazibesini artırıyor. Hal böyle olunca, biraz da Türkiye’nin gayrimenkul sektöründen bahsetmek lazım.

Türkiye gayrimenkul sektörünün 2017 yılında sergilediği dinamik tutumun, 2018 yılı ilk çeyreğinde de sürdürdüğü belirtilen GYODER Gösterge 2018-1. Çeyrek Raporu’nda; Türkiye ekonomisinin yüzde 7,4 büyüyerek G-20 ülkeleri arasında en hızlı GSYH’yi artıran ülke konumuna geldiği 2017 yılında, inşaat sektörünün, zincirlenmiş hacim endeksine göre yüzde 8,9 oranında büyüyerek oldukça önemli bir başarı elde ettiği vurgulandı. Türkiye’nin potansiyeline bakıldığında inşaat sektörünün uygun konjonktürde daha fazla büyüme olanağının bulunduğu, sektörün aynı zamanda istihdam üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğuna dikkat çekildi. Raporda, gayrimenkul sektörü ile ilgili gelişmeler, şu bilgi ve değerlendirmelerle aktarıldı:

Haberin Devamı Platin Dergisi'nde...

EN ÇOK OKUNANLAR