USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Digital Trend

12 Temmuz 2018 13:27

Zeynep Keskin SAP Kuzey EMEA Bölgesinde Üst Düzey Göreve Atandı

SAP Türkiye’nin 2012 - 2017 yılları arasında genel müdürü görevini yürüten Zeynep Keskin, 2017 yılında SAP Türkiye Genel Müdürlüğü’nden Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan SAP EMEA bölgesine atandı. Keskin son olarak SAP Kuzey EMEA bölgesine Operasyonlardan Sorumlu Başkan (Chief Operating Officer) olarak atanarak görevine başladı.

Zeynep Keskin SAP Kuzey EMEA Bölgesinde Üst Düzey Göreve Atandı

Zeynep Keskin, bu rolünde İngiltere/İrlanda, Fransa, Hollanda, Nordik ülkeleri, Belçika ve Lüksemburg pazarları ile çalışacak. Keskin, bu pazarlarda bulut ve yerleşik/kurum içi (on premise) uygulamaları ile büyük bir pazar payına ve müşteri portföyüne sahip olan SAP’nin tüm satış operasyonlarından sorumlu olacak.
Zeynep Keskin, Üsküdar Amerikan Kız Lisesi’nin ardından, üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamladı. 1989 yılında New Orleans Loyola Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı'nı tamamladıktan sonra hızlıca iş hayatına atılan Zeynep Keskin, kariyerine 1990 yılında Siemens’te Satış Temsilcisi olarak başladı. NCR Corporation, Digital-Compaq-HP, Cisco gibi bilgi teknolojileri sektöründeki şirketlerde satış ve üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev aldı.

EN ÇOK OKUNANLAR