USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Dergi

04 Ocak 2021 13:33

Adil Sani Konukoğlu: Sürdürülebilirlikte, öncü projelerimizi hayata geçirdik

Platin Global 100 Endeksi 'Tekstil Sektörü' birincisi Sanko Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu dijitalleşmedeki yeni yol haritasını Platin'e açıkladı. Konukoğlu "116 yılı aşan tecrübemizle, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla tekstil ve pamuk sektöründeki sürdürülebilirlik uygulamalarında öncü projelere start verdik" dedi.

Adil Sani Konukoğlu: Sürdürülebilirlikte, öncü projelerimizi hayata geçirdik

Holding olarak bütün toplantılarımızı ve etkinliklerimizi 2019’un son çeyreğinden itibaren dijitale çevirdik ve bu kapsam altında hem ofis hem de mobil olarak bağlantımızı en üst seviyede tutuyoruz. Dijital sunum ve tanıtım platformlarını hızlıca hayata geçirerek ve müşterilerimizle sürekli iletişimde kalarak ihtiyaçlarına en hızlı şekilde yanıt verebildik. Dijitalleşme çalışmalarını desteklemek ve oluşturulacak yeni ERP sistemine dair altyapıyı oluşturmak için işletmelerimizdeki makinelerimizden anlık verilerin alınabildiği ve yönetilebildiği SANMES adlı üretim yürütme sistemimizi, 2020 yılı içerisinde güncelleyerek devreye aldık. 

2021 HEDEFİ

Sektörde sürdürülebilirlik alanında lider konumda olup müşterilerimizin ilk tercihi olmaya aynı zamanda ekonomik olarak da avantajlı olan daha az su, daha az enerji, daha az kimyasal madde tüketimine olanak sağlayan metotlar üzerinde çalışmalar yapılmaya devam edilecek. Bu bağlamda; teknolojik patentlerin ve yeni çalışmaların devam edeceği bir yıl olacak. 

 

EN ÇOK OKUNANLAR